.

.

2 бр. Метални Стикер за автомобил, 3D Стикери с Емблемата на Хартата на Съединените Щати, Стикер с американския флаг от Алуминиева сплав, Емблеми за полагане на нацио?

2 бр. Метални Стикер за автомобил, 3D Стикери с Емблемата на Хартата на Съединените Щати, Стикер с американския флаг от Алуминиева

BGN 2.00
Продукти

[Mailto включва в себе си] В комплекта са включени две 3 D стикери с американския флаг от алуминиева сплав, всяка с размер 3,86 "x 0,59" [Високо качество] Патриотическая стикер с флага на сащ в звездната ивица е направена от висококачествен алуминий, който не избледнява, красив, здрав, водоустойчив, маслостойкий и не съдържа почистващи препарати. [Лекота на инсталиране на] Задната част на автомобилната етикети с флага на сащ е снабдена самозалепваща самозалепваща се лента, която лесно се залепят.Просто свалям защитното фолио и поставете го на удобно за вас място. [Широко приложимо] Етикети с конвенционалните автомобилни ленти и звездните икони могат да се използват за украса на врати, лекотоварни автомобили, странични крила, багажника на колата и т. [Забележка] Наклеиваемая повърхност трябва да бъде гладка, чиста и без прах.Моля, не се излагайте на вода в рамките на 24 часа след инсталирането на лого.

R

Продукти в категория