.

.

Титуляр на лабиален хармоника EASTROCK, Професионален Титуляр за лабиален хармоника с 10 дупки на врата, Регулируем Фиксатор за лабиален хармоника със защита от надрас?

Титуляр на лабиален хармоника EASTROCK, Професионален Титуляр за лабиален хармоника с 10 дупки на врата, Регулируем Фиксатор за лабиален

BGN 8.80
Продукти

【Регулируем държач】 : Завъртане на гайката може да се регулира ъгъла на притежателя, можете да персонализирате своя собствен ъгъл преди фиксиране 【Здрав】 : Поставка за лабиален хармоника от неръждаема стомана е устойчива и трайна, и мека гума задържа губную гармошку без драскотини, защита на врата и като я прави по-удобни за употреба. 【Свързани филцови ленти】 : Филцови ленти залепен към притежателя на лабиален хармоника за двойна защита нашата лабиален хармоника. 【Освобождаването на ръката】 : Стойка може да се окачи на шията си, освобождавайки ръцете си и което ви позволява да играете на други инструменти, а така също и на лабиален гармошке. 【Забележка】 : този продукт включва само стойка и може да се използва само за лабиален хармоника на 10 дупки, други видове губных гармошек отнасят. 【Регулируем държач】 : Завъртане на гайката може да се регулира ъгъла на притежателя, можете да персонализирате своя собствен ъгъл преди фиксиране. 【Здрав】 : Поставка за лабиален хармоника от неръждаема стомана е устойчива и трайна, и мека гума задържа губную гармошку без драскотини, защита на врата и като я прави по-удобни за употреба. 【Свързани филцови ленти】 : Филцови ленти залепен към притежателя на лабиален хармоника за двойна защита нашата лабиален хармоника. 【Освобождаването на ръката】 : Стойка може да се окачи на шията си, освобождавайки ръцете си и което ви позволява да играете на други инструменти, а така също и на лабиален гармошке. 【Забележка】 : този продукт включва само стойка и може да се използва само за лабиален хармоника на 10 дупки, други видове губных гармошек отнасят.Качеството на титуляр на лабиален хармоника освобождава ръцете си и ви позволява да играете на други инструменти по време на игра на лабиален гармошке.Всеки притежател преминава през процес на механично производство на ръчно изработени опаковки.EASTROCK се стреми да предостави най-високо качество продукти за всеки музикант.

R

Продукти в категория