.

.

Стилни очила за четене GIBLOGO от 6 опаковки за жени и мъже - Блокер синя светлина Компютърни Ридеры - Улесняват замъглено виждане и сухота в очите (6 опаковки Mix 01, 1.25)

Стилни очила за четене GIBLOGO от 6 опаковки за жени и мъже - Блокер синя светлина Компютърни Ридеры - Улесняват замъглено

BGN 1.33
Продукти

[ААА + ТОЧНИ diopters] - Бъдете съсредоточени, Точното увеличение осигурява защита от главоболие и напрежение в очите, което ви позволява да се чете с цифров монитор без умора Обектив с висока разделителна способност, с коефициент на топлопреминаване на 99,8% ви пренася в реалния свят, без никаква разлика в цвета. [ПРЕДПАЗВА ОЧИТЕ ОТ УВРЕЖДАНЕ] - макулна Дегенерация - Излагането на синя светлина уврежда ретината клетки и преждевременно ages тъкан на окото.Нашите очила за четене Blue blocker на 100% отразява вредните сини лъчи, UV400 и отблясъците от екрана на телефона.Да се улесни мигрената с помощта на технология за защита от радиация. [ДОСТЪПЕН ЛУКС] - Дизайнерски очила в седалка от изкуствена кожа - не само 6 модерните чанти.Цялото внимание е приковано към сладко кръгла рамка в ретро стил, класически силует с гладка текстура и ярки модерни цветови решения. [ИМА ЗА КОМФОРТ] - Лека гъвкава дограма TR90 облегает уникалните контури на лицето читатели, не се мачка по носа.Средства за грижа за кожата на слепоочията ефективно предпазват от появата на вдлъбнатини и едновременно облекчаване на мускулното напрежение. [Че получавате] 6 точки за четене с чехлами, беспроблемная гаранция 999 дни, да реши проблемите си в рамките на един час. [ААА + ТОЧНИ diopters] - Бъдете съсредоточени, Точното увеличение осигурява защита от главоболие и напрежение в очите, което ви позволява да се чете с цифров монитор без умора. Обектив с висока разделителна способност, с коефициент на топлопреминаване на 99,8% ви пренася в реалния свят, без никаква разлика в цвета. [ПРЕДПАЗВА ОЧИТЕ ОТ УВРЕЖДАНЕ] - макулна Дегенерация - Излагането на синя светлина уврежда ретината клетки и преждевременно ages тъкан на окото.Нашите очила за четене Blue blocker на 100% отразява вредните сини лъчи, UV400 и отблясъците от екрана на телефона.Да се улесни мигрената с помощта на технология за защита от радиация. [ДОСТЪПЕН ЛУКС] - Дизайнерски очила в седалка от изкуствена кожа - не само 6 модерните чанти.Цялото внимание е приковано към сладко кръгла рамка в ретро стил, класически силует с гладка текстура и ярки модерни цветови решения. [ИМА ЗА КОМФОРТ] - Лека гъвкава дограма TR90 облегает уникалните контури на лицето читатели, не се мачка по носа.

R

Продукти в категория