.

.

Перука-Превръзка На Главата и 24 инча, Дълбоко Вълнообразни Синтетични Перуки-Превръзка На Главата За Черни Жени, Топлоустойчива Водни Къдрави Перуки, Естествен Си?

Перука-Превръзка На Главата и 24 инча, Дълбоко Вълнообразни Синтетични Перуки-Превръзка На Главата За Черни Жени, Топлоустойчива Водни

BGN 19.19
Продукти

【Синтетично влакно с по-високо качество на】 Перука-лентата е изработена от синтетични влакна премиум-клас, кадифен и мек, не спутывается, не добри 【Завършете инсталацията за секунди】 Бесклеевые вълнообразни ленти-перуки за черни жени лесен за носене, с 3 расческами вътре и регулируема според размера на велкро отзад, можете да ги инсталирате за секунди. 【Различни прически】 С черен синтетични перука-превръзка на главата може да покаже собствените си край, с висока плътност също така ви позволява да не се страхуват от обвързването му в опашката, наполовина нагоре, кок и т. 【Многократно използване на】 : Тези перуки с превръзка на главата са подходящи за по-специални случаи, много красиви и ви придават атмосфера на "богинята".Този перука е подходяща за срещи, мероприятия в колежа, партита, сватби, Коледа и cosplay. 【Оборудване и demisezonnyj услуги】 Синтетични женски перуки очарователния натурален черен цвят * 1. Капачка за коса * 1. Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля, дайте ни шанс да ви помогне.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши този проблем.Благодарни за вашата подкрепа! и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Спецификация на продукта търговско име : Demides Тип коса : Синтетични черни перуки с очарователни натурални swirls Цветна текстура на косата : Высокотемпературное влакна Качество на косата : Продължителната употреба и гаранция 1 година Размерът на шапки (макс.) : 9 см Плътност на косата : 130-150% Неподходящия цвят за оцветяване Дължина на перука : 24 инча Тегло : 220 грама Начин на производство : Машинен Demides Предимства на перука : ✓ Синтетични перуки меки и по-силна, когато перебираете пръстите си. ✓ Професионален екип следпродажбено обслужване ще ви осигури информация относно обмен, възстановявания на средства и грижи за перуки. ✓ Станете по-уверени и по-атрактивни партита по повод рождения ден, очаквайки следобедните срещи, последния, сватбата и всички важни събития. Нашата компания се стреми да украсят и да отговарят на всеки клиент. Нашата компания е една от най-известните компании за производство на перуки в Китай. Фирмата разполага със собствена фабрика и съвременни технологии.

R

Продукти в категория