.

.

Портативен Детски Промяна подложка и чанта за Памперси, Пътен Промяна на мат Amenpoki и Чанта За съхранение на Памперси, Сгъваема Непромокаема Пелена за Бебета с Висящ?

Портативен Детски Промяна подложка и чанта за Памперси, Пътен Промяна на мат Amenpoki и Чанта За съхранение на Памперси,

BGN 13.33
Продукти

【Удобен за пътуване с дете 】 - Повече не се притеснявайте за нередностите, свързани със смяната на пелени, когато ходите с дете, с помощта на сгъваеми водоустойчиви подложки за пелени Amenpoki лесно, сменяйте пелените на бебето си по всяко време и на всяко място!" 【Подвесная чанта за съхранение на пелените】-чанта за памперси с капацитет 5-7 памперси, може да бъде ръчно, може да се закача на количка, креватче, столче за кола и т. е Много удобно за носене, когато детето излиза от дома си за кратко време. 【Надеждно качество】-Пътен пелена е с дължина около 23,6 инча и дължина 13,4 инча в разложенном формата.Водоустойчив страна подгузника е подходящ за смяна на подгузника, докато от другата страна е изработена от памук и може да се използва като повърхност за сън, когато детето вздремнет.Този комплект за смяна на пелени са подходящи за деца на възраст от 0 до 18 месеца. 【Супер преносим】 - Нашата концепция е, за младите родители е лесно да се грижи за своите деца, ультралегкий сгъване на пелените, може да се съхранява в дамска чанта, чанта за памперси може лесно да се закача на количка, и я лесно да се съхранява и до нея е лесно да се получи достъп. 【Послепродажная гаранция - Amenpoki се стреми да предостави повече и по-ценни услуги по време на развитието на вашето дете, ако имате някакво недоволство нашите продукти, ние подкрепяме услуги самото връщане. натиснете бутона "Добави в количката" в момента, и ще ви бъде по-лесно да се грижи за вашето дете! !.Детски шезлонг Amenpoki позволява на бебетата да спят удобно и безмятежно.Сигурност и комфорт - това е нашата основна грижа за качеството на продуктите.Ние също така ще продължим да се модернизира и да добавите повече полезни продукти за бебета.Двустранен уплътнение за памперси. тъкан от полиестер, плътно прилепнали към кожата, мека и удобна.Водоустойчив слой с добра преграда за памперси.Лесно се сменят памперси.Лесен за почистване.Плътно обгръщат ръба.Отличен материал.Общуването с много семейства на новородени, ние сме открили, че бебета и майки (татковците) трябва много неща да се подготвят, когато те ще излязат.За децата е по-удобно да сменя памперси на улицата, сме подготвили пакет за пътуване, състоящ се от чанта за съхранение и комплект за свободни.

R

Продукти в категория