.

.

Еднократен пакет за Памперси за бебето, Торбички за Памперси Наистина Премахване на Миризмата на Урина, Прясно Лека Детска Присыпка Със Слаб мирис, 540 X 180 парчета, с?

Еднократен пакет за Памперси за бебето, Торбички за Памперси Наистина Премахване на Миризмата на Урина, Прясно Лека Детска Присыпка

BGN 9.49
Продукти

【Слаб мирис крие поръчка памперси 】 Пакети за отпадъци памперси, със слаб аромат и свеж детска прах със слаб мирис, който е достатъчно, за да промени миризмата на чисти салфетки, за памперси за деца и възрастниЗа еднократна употреба опаковки, за пътни на памперси също са подходящи за поръчка на котешки тоалетни и кучешки какашек.Торбички за памперси с лек аромат за момчета и момичета. 【Лесно се 】 Лесно се улавя и се отваря с една ръка, за да получите еднократна опаковки за памперси, торбички за памперси с аромат, не е необходимо в ведерке за памперси, с разтегателен скоростна кутия-дозатор, подмяна на кофи за пелени директно, вещи от първа необходимост в чантата за пелени. 【Място】 Всяка пътна еднократна чанта за памперси е изпълнен с контрол на миризмата Размер на 16,5 х 13,5 х 37 см, в опаковки за еднократна чанти за памперси, поставени 3-5 памперси, след това ги изхвърляте, когато торбички за памперси да напълним себе си.Идеален за подарък на новороденото дете на Ден на благодарността, Коледа и Нова година. 【Широко приложение】 Страхотни чанти за памперси с аромат за детски памперси, памперси за възрастни, какашек големи кучета, мръсни памперси, котешки тоалетни, мокри от мръсни пелени, ведерко за памперси, торбички за попълване на запасите в движение, диспенсер за чанти в движение, пакети за отпадъци на домашни любимци, бебешки еднократни торбички за памперси. 【Здрав】 Биоразградими сини чанти за памперси, с лесно вързани язычками и от много добро пластмаса, полезни за бебето. Еднократни торбички за памперси за бебето, торбички за памперси Покриват с инконтиненция на урината.

R

Продукти в категория