.

.

30 Инча 99J Бордо Перуки на Дантели от Човешка Коса 13x4 Червени Перуки на Дантели от Човешка коса 150% Плътност Бордо Права Перука за черни жени Hd Прозрачен перука на дан?

30 Инча 99J Бордо Перуки на Дантели от Човешка Коса 13x4 Червени Перуки на Дантели от Човешка коса 150% Плътност Бордо Права Перука

BGN 159.98
Продукти

?【Материал перуки на дантели цвят бордо 】 : човешка коса 9 A високо качество за чернокожите жениИздълбани от бразилския млади момичета-донори. Перуки на дантели 13x4 от човешки косъм, бесклеевые, невидим, меки и дишащи. Може боядисване, обезцветяване, къдри и оформите отново, като вашата собствена коса. ?【Процесът на производство на перуки от човешка коса на дантели 13x4 цвят бордо】 : Нашият перука от човешка коса 99 J-това си е чиста растителна боядисване на косата, която поддържа косата здрава и по-активни отговаря на дължината, перуки на дантели, без химическа обработка, мека, гладка като коприна, не хвърлят, не спутываются, удобно за кожата.Висококачествена дантела, много меко и невидимо.За предпочитане се слива с вашата кожа.Предварително выщипанные детски космите по периметъра придава ви естествен външен вид. ?【Перуки, изработени от човешка коса 99 J】 : перука от човешка коса на дантели 99 J.Шапка със среден размер (22-22, 5 инча) с 3 расческами и регулируеми джапанки и интересите на повечето хора и по-лесно да се инсталира и да се носят.Пет безплатни подаръци (.1 Шапчица-молив, 2. Лейси лента за топене 4.) красиви са и практични. ?【Права перука 99 J Подходящ случай】 : Бордо перука с дантела отпред е подходящ за всякакъв повод, като Коледа, Нова година, празник, тематични партита, сватби, среща, cosplay, готови ли сте да приемате комплименти от други?. ?【Обслужване и гаранция】: Моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми с перуки, направени от дантела отпред.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема ви в рамките на 24 часа.Ако вие или вашето семейство това не ми харесва, можете да си върне това, ние можем да предложим политика за връщане в рамките на 30 дни.Натурални детски косата.HD Прозрачна дантела.

R

Продукти в категория