.

.

AW BRIDAL сватбена гребен за коса с перлата на цветя, сватбени накити за косата на булката, аксесоари за коса, сватбени щипки за гребен за коса (злато)

AW BRIDAL сватбена гребен за коса с перлата на цветя, сватбени накити за косата на булката, аксесоари за коса, сватбени щипки за гребен

BGN 2.33
Продукти

Ръчна работа с сладководните перли, кристали, метални цветовеМетален гребен прикрепен към задната част на дизайна.Елегантен и в същото време изискан аксесоар за всеки повод.Нашите гребени за коса могат да се носят най-различни начини.Представени в кутия за подарък за младоженци AW. ?Е прекрасно, единственото по рода си творение, украсена с блещукащите кристали, сплавами, златисти флорални елементи и е изпълнена в класически, елегантен размашистом цвете дизайн. ? Размер на сватбен аксесоар за коса км / ч за 5,7 "* 2,95".Този сватбен аксесоар за коса са подходящи като аксесоар за гребен отстрани или отзад. ? Тази гребен за коса за младоженци лека, лесно се поддава на извивката, като дъх на детето, и много универсални, можете да я оформите в косата си по различни начини. (Безплатни фиби за коса). ?Чудесен подарък за сватба, участието, годишнина, рожден ден, меден месец, Ден, свети Валентин, Ден на благодарността, Коледа, Ден на майката. (Опаковъчна хартия е включена). ?AW BRIDAL : Не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ако имате въпроси или нужда от помощ.Доживотна гаранция.

R

Продукти в категория