.

.

Скрубер за гърба, Отшелушивающее Кърпа, За Изсушаване на гърба, кърпи за баня, Баня, Търкане С дръжка, кърпи за баня, Дълго Двустранно Еластично Почистващо средство ?

Скрубер за гърба, Отшелушивающее Кърпа, За Изсушаване на гърба, кърпи за баня, Баня, Търкане С дръжка, кърпи за баня, Дълго Двустранно

BGN 1.00
Продукти

● МАТЕРИАЛ на ПРОДУКТА : Това е отшелушивающее кърпа, произведени от естествени влакна, които са удобни и омекнат на допирНе е толкова груб, колкото дървена четка, тя осигурява меко почистване, подходящ за чувствителна кожа. ● Размер на продукта : флип-надолу облегалка 60* 9,5 cm, ексфолиращи ръкавици 23,5*17,5 виж ● Характеристики на продукта : Този скрубер за задната част на тялото е двустранен дизайн с клетъчна структура, от една страна, която предоставя по-голямо триене за по-лесно ексфолиране на тялото, а другата страна е мека и приятна за кожата, която стимулира кожата и кръвообращението, като образува богата пяна, не травмирует кожата, позволява да се чувстват спокойни. ● ПРИЛОЖИМ МЕТОД : Навлажнете тялото си с топла вода, нанесете душ-гел или сапун, след като омекнат, дръпнете двоен пръстен с двете си ръце, лесно разтрийте гърба си, след това изплакнете цялото тяло с хладка вода и накрая се измийте с кърпа и го оставете да изсъхне в вентиляционном отверстии. ● Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще отговорим на вашите въпроси и ще ви предоставим услуги за връщане и размяна в рамките на 24 часа. ● Цвят на продукта : син, розов, жълт, различни цветове по ваш избор.● СФЕРА на ПРИЛОЖЕНИЕ : Този скрубер за баня е лесен за използване.Той е оборудван с две растягивающимися плечевыми презрамки и е достатъчно голям, за да е лесно да се почистват с трудно достъпните места, което го прави подходящ за мъже и жени от всички възрасти. ● ПРИЛОЖЕНИЕ : идеален за ежедневно вземане на душ или отпускащи спа-процедури в домашни условия, почиства и ексфолира омертвевшую кожата и предотвратява появата на пъпки по гърба.Идеален подарък за влюбени, семейството и приятелите.●НАПОМНЯНЕ : Surface конци от вискозен тъкан се свива при контакт с нея вода, което е нормална ситуация.След нанасяне може да се възстанови в първоначалното си състояние, да се дърпа за него.

R

Продукти в категория