.

.

Касети за Loutsbe за Еднократна употреба на игли, съвместими с дръжка Loutsbe, в отделни запечатани опаковки в оригиналната кутия Loutsbe (нанопины (10 бр))

Касети за Loutsbe за Еднократна употреба на игли, съвместими с дръжка Loutsbe, в отделни запечатани опаковки в оригиналната кутия Loutsbe

BGN 3.33
Продукти

[Подходящ за химикалки Loutsbe] : 10 бр патрони Loutsbe nano Pins 0,25 mm, са подходящи за всички дръжки Loutsbe. [Индивидуална опаковка] : Тези касети са запечатани и са опаковани индивидуално.Ако на опаковката е застрашена, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти за замяна. [Приложимо тип] : Тази касета е оригинален аксесоар за химикалки Loutsbe microneedling, моля, обърнете внимание, че иглите на други марки може да не съответстват на дръжката Loutsbe Microneedling. [Еднократна игла] : Игла за еднократна употреба и не може да се използва повторно.При всяко използване е необходимо да се заменят само на изменението на иглата. [Гаранция] : Всички продукти на марката Loutsbe -това са висококачествени продукти, осигурявайки 30 дни за възстановяване, 360-дневна гаранция и 7 * 24-часова онлайн услуга за поддръжка на клиенти, която ще отговори на всички въпроси.Повече от 180 опитни специалисти за изследвания и разработки. 22 Водещи в индустрията лаборатория.Водещи в индустрията обекти. Над 500 са добре обучени квалифицирани работници. Стриктна хигиена и контрол на околната среда. 12 месеца безпроблемно гаранция. Професионална поддръжка на клиенти 7 * 24 часа.Свържете се с нас по всяко време, докато вие ще бъдете напълно удовлетворени.

R

Продукти в категория