.

.

Гумена капачка за обектива, за да водоустойчива камера GoPro MAX 360 с притежателя на Еластичната капак на обектива ULBTER Leash Keeper Предотвратява Загубата на капак на обекти?

Гумена капачка за обектива, за да водоустойчива камера GoPro MAX 360 с притежателя на Еластичната капак на обектива ULBTER

BGN 3.46
Продукти

✪Силиконова капачка за обектив осигурява максимална защита на обектива и позволява да се избегне замърсяване, прах и драскотини ✪ Еластична лента подходящ за Gopro Max и разтяга, за да е съперничи на около дома на главния колан, статив Shorty. ✪Каишка за капачката на обектива ULBTER - чудесен аксесоар за всички фотографи. ✪Пакет включва : 2 x Капак на обектива, 2 x притежателите на капака на обектива. ✪ Нашата капак на обектива Go pro Max е изработена от силикон, който е много приятен на допир.Материал на капака на обектива : Каучук / силикон.Силиконов капачка за обектив ULBTER Go Pro Max Защитава предни и задни обективите от надраскване, влага, прах и отпечатъци от пръсти, когато обективът не се използва.Еластична лента в другия край на спрях, за да облегать главоболие каишка, статив Shorty.Размер на притежателя на капак на обектива : L9.24in на Помещение включва : 2x Капак на обектива Gopro Max 2 × Държач на капачката на обектива (моля, обърнете внимание, че камерата е в комплект не е включена) Ако не сте доволни от нашия продукт, моля, изпратете ни съобщение, ние ще решим проблема вместо вас.

R

Продукти в категория