.

.

SUPVOX 2 елемента Закрепване за камерата Управляемият Закрепване За Камерата на Въртящата се Камера Камера Камера на Статив За Камерата Адаптер за Топла Башмака Пост?

SUPVOX 2 елемента Закрепване за камерата Управляемият Закрепване За Камерата на Въртящата се Камера Камера Камера на Статив

BGN 3.00
Продукти

Глава винт за фотоапарати : Материал : алуминиева сплав и метал Винт за преобразуване на камерата : на Практика изпълнява цялата работа за вас и полезно.Държач за закрепване на камерата : Подходящ за повечето кълбовидни глави.Адаптер на винт за топла башмака : на практика изпълнява цялата работа за вас, е трайна и полезна.Винт за преобразуване на монопод : Защитен винт, поставен от двете страни, предотвратява случайното падане на камерата.Глава винт за фотоапарати : Материал : алуминиева сплав и метал. Винт за преобразуване на камерата : на Практика изпълнява цялата работа за вас и полезно.Държач за закрепване на камерата : Подходящ за повечето кълбовидни глави.Адаптер на винт за топла башмака : на практика изпълнява цялата работа за вас, е трайна и полезна.Винт за преобразуване на монопод : Защитен винт, поставен от двете страни, предотвратява случайното падане на камерата.Пакетът включва 2 x преобразующих винт Особености -Материал : Статив за камера от алуминиева сплав. -Размер : 2,2 х 2.2 х 1,5 см/х 0,87 0,87 х 0,6 инча Винт за преобразуване на камерата. - Цвят : Черен титуляр на камерата. - На практика изпълнява цялата работа за вас, здрава и полезна алуминиева топка корона на статив. - Сигурен винт, поставен от двете страни, предотвратява случайното падане на камерата поради резьбового закрепване на статив. - Материал алуминиева сплав, преминал специален процес рафинирования, не ръждясва, закрепване за камерата на "горещо обувки". - Подходящ за повечето каботажните за флаш с шаровыми на главата. - Изработен от превъзходни материали, предлага висок клас статив конвертор с гореща башмаком. - Можете да промените местоположението на винт, така че да отговаря на креплению камера за различните фотоапарати.Описание на продукта Винт за влакчета за поява на светлина Е един от най-добрите варианти за вас. статив за фотоапарат търсите професионален, но трансформиращ винт за монтаж?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален винт за преобразуване на статив трябва да отговарят на вашите нужди.

R

Продукти в категория