.

.

Защита на вашите мебели от котешки драскотини - 12 Опаковки Едностранно защита на дивана за котки, Самозалепващи се ленти за котки за мебели, Прозрачно Средство от К?

Защита на вашите мебели от котешки драскотини - 12 Опаковки Едностранно защита на дивана за котки, Самозалепващи се ленти

BGN 1.00
Продукти

【Лесно да се отстранява и се определя】 В единия край на всеки лист има разлика за предварително рязане, благодарение на което лента за дресура на котки лесно да се свали от гърба и да се инсталира на дивана без усилия 【Най-добрият лепило】 Ние сме подобряване на устойчивостта на тези покривала за котки мека мебел, правим ги в два пъти по-подут от конкурентите си, и не оставя следи при премахване. 【Най-дебел лист на пазара】 Дебелината на всеки от своята практика за котешки дивана достига до 15 мм, котето е така просто не се развалят. 【Без мирис и невидима броня】 Изработени от действително нетоксичен винил, тези калъфи за мека мебел за котки не са странни химически мирис и е 100% безопасно за домашни любимци.Напълно прозрачен, след инсталация на вашия диван. 【Предупреждение】 Ние не препоръчваме използването на тази лента за котки в бархатном дивана или на кожени мебели.

R

Продукти в категория