.

.

Навес за легло с Комарите мрежа VISATOR, Чаршафи за легла с Балдахин на 4 Ъглови стълбове с 4 Висящи куки, 30-футовым Извънбордов тросом и 4 Висящи висулки с пискюли Легло ?

Навес за легло с Комарите мрежа VISATOR, Чаршафи за легла с Балдахин на 4 Ъглови стълбове с 4 Висящи куки, 30-футовым Извънбордов

BGN 13.33
Продукти

1 х mosquito net 4 х окачен на куката. 30 фута x висящ кабел. 4 висящи кулон с пискюли.Никакви умения за монтаж не се изисква.Предварително инсталирания окачен комплект е включено в комплекта на доставката.Направи само за няколко минути.Четири дупки за ваше удобство.Никакви насекоми не ви притеснява през нощта.Безопасно и комфортно.За украса на стаята /купоните.От детската размер до легла queen-size".За вашата веранда или градина.За къмпинг / пътуване до тропиците. ?【Високо качество】 престилка с комарите от мрежа в 4 ъглови стълб изработен от 100% полиестер, мек и лек.Тънка мрежа (300 дупки на дюйм2) ще ви предпази дори от малки комари, осигуряване на спокоен нощен сън. ?【Лесна инсталация】 Само за няколко секунди да виси на обръч и въже към тавана или към ъглите на леглото с четири колони, регулиране на москитную окото, а след това се мотае 4 окачване с кичури от 4 ъглите, които ще ви помогнат да свърже четирите ъгъла и украса на вашата спалня. ?【Красива Украса】Балдахин над леглото ще направи вашата спалня или къмпинг по-романтичными и елегантни, можете да използвате led подсветка за украса на комарите окото, създавайки за вас приятна и романтична атмосфера на живот. ✨【Широко се използва】 Размер на комарите мрежа е 80 "L × 72"W × 100"H, подходящ за всички легла -от единично, двойно до двойно.Също така е идеален за шезлонг, хамак и спалния чувал по време на къмпинг, на детска площадка или по време на пътуване в тропиците, това е най-добрата защита. ?【Отлична стойност】не е нужно Да купувате инсталационните аксесоари отделно, в комплекта са включени : 1 mosquito net, 4 окачване на куката, 30-подножието на висящ кабел, 4 окачване с пискюли.Идеален както за вътрешно, така и за външна употреба. ?【Високо качество】 престилка с комарите от мрежа в 4 ъглови стълб изработен от 100% полиестер, мек и лек.Тънка мрежа (300 дупки на дюйм2) ще ви предпази дори от малки комари, осигуряване на спокоен нощен сън. ?【Лесна инсталация】 Само за няколко секунди да виси на обръч и въже към тавана или към ъглите на леглото с четири колони, регулиране на москитную окото, а след това се мотае 4 окачване с кичури от 4 ъглите, които ще ви помогнат да свърже четирите ъгъла и украса на вашата спалня. ?【Красива Украса】Балдахин над леглото ще направи вашата спалня или къмпинг по-романтичными и елегантни, можете да използвате led подсветка за украса на комарите окото, създавайки за вас приятна и романтична атмосфера на живот. ✨【Широко се използва】 Размер на комарите мрежа е 80 "L × 72"W × 100"H, подходящ за всички легла -от единично, двойно до двойно.

R

Продукти в категория