.

.

Пистолет за Тафтинга килими GYQZC, Инструменти за изрязване на власинките 2в1, Електрически Ковроткацкий Преса С Флокированием 5-40 Бода/ Сек. Плетене Машина За Произво?

Пистолет за Тафтинга килими GYQZC, Инструменти за изрязване на власинките 2в1, Електрически Ковроткацкий Преса С Флокированием 5-40 Бода/

BGN 164.63
Продукти

[Висока ефективност] : Скорост на тафтингового пистолет може да достигне 5-40 шевове в секунда, а височината на килима може да се регулира на 7-21 mm, честота на въртене на двигателя превишава 2400 об/мин, повишава се ефективността на производството в 80-100 пътиПодходящ за всички видове прежда. [Широко приложение] : Този пистолет за плетене има много широк спектър от приложения, като в същото време пистолет за тафтинга килим може да се използва за нетиране на различните видове килими. спестява повече време и усилия от ръчното плетене. (Винаги включвайте захранването, преди натискане на бутона start black switch. [Лесен и удобен] : Тафтинговый пистолет, снабден с функции за защита от пренапрежение, претоварване на работен ток и късо съединение, за да се избегнат инциденти по време на употреба.Лесна за управление и учене, с помощта на която може да плета на най-различни причудливи шарки. [Висококачествен материал] : Пистолет за тафтинга е Изработен от качествена неръждаема стомана, по-малко щети и по-дълъг живот. здрав, това е лесно да се съборят или да се деформира, той може да ви служи дълго време. [Лесно да се съхранява] : Пистолет за ворсистых килим - това е портативен електрически инструмент за плетене.При използване на пистолета за ворсистых килими му може лесно да вдигне за работа, а след употреба да се съхранява в килера или в багажника, не заема много място.Защо избра Тафтинговый пистолет?това може да ви помогне да създадете един красив калъф за възглавници, гоблени, килими, гоблени и др.lt това е уникален подарък за всички!Предимства : -работи много тихо; ниско тегло; широк диапазон на напрежение.-Лесен за управление, лесен за научаване.-Сложна структура, лесно ремонтируемая.-Подходящ за подвижен активен метод на работа.-Ефективността на производството в 80-100 пъти по-висока, отколкото при ръчно.Спецификация : Име на продукта : Електрически пистолет за тафтинга Обхвата на напрежение : 100-240 v Тегло : 1,4 кг Диапазон на скоростта : 5-40 бода / сек Регулируема височина триони : 7-21 мм Регулируем изходен ток dc : 24 В малки адаптери Безопасна защита : Има защита от пренапрежение, претоварване на работен ток и късо съединение Опаковка : Картонена кутия Размер : 37*27* 8 см; G.

R

Продукти в категория