.

.

2 Бр. Валяк за Шев, Валяк за Капитониране, Валяк за Капитониране, Ролка за Шиене Тапети с Удобна дръжка за Захващане, за Капитониране, за Декориране на дома, за Шиене, ?

2 Бр. Валяк за Шев, Валяк за Капитониране, Валяк за Капитониране, Ролка за Шиене Тапети с Удобна дръжка за Захващане, за Капитониране,

BGN 4.66
Продукти

【Здрав материал】 конци клип е направен от дърво и пластмасови химикалки, е безопасен за използване, ергономична дръжка ви осигурява много удобен захват 【Лесна употреба】швовой валяк подходящ в плен, осигурява гъвкаво управление и увеличава сцеплението между тапета и стената.При използване на ютия за расправления заварки на стеганом блока първо мине и натиснете, а след това да натиснете шевове, за да се избегне контакт на пръстите с пара. 【Широко приложение】 за да проверите за капитониране clearance може да се използва за капитониране, шевни и малки шевни помещения, където е трудно да се установи ютия, можете да го използвате за расправления фуги преди да се подходи към дъска за гладене; можете също да го използвате за изглаждане на гънки при изготвяне на поздравителни картички, предмети за дома и т. 【Предимства на продукта】Когато не може да се гали, поради висока температура или на деца, които вървят около вашата работна зона, този валяк за капитониране позволява бързо и без много усилия да изпълнява плоски шевове, така че ще можете да завършите своите проекти за по-бързо и без отопление!. 【Гаранция за качество】 Нашите клиенти означава много за всички нас, ако не сте доволни от покупката, ние безплатно ще замени всички повредени или бракованный продукт или ще възстановим парите си в пълен размер.Добре дошли в магазин YAFIYGI!Валяк за шиене YAFIYGI - полезен инструмент в шивашките ателиета и работилници за рукоделию, можете да го използвате за подмяна на папки с костите на хартия, защото този валяк не оставя следи върху цветна хартия При расправлении шевове на блока за стегания желязо. Първо завъртете и натиснете валяк за стегания YAFIYGI, след това можете да натиснете шевове, за да се избегне контакт на пръстите с пара Валяк за стегания YAFIYGI - това е най-бързият и лесен начин да притискат шевовете, не дърпа, не сдавливая и не скручивая плат.Когато отворите шевове на стеганом блока, да изправите своите желязо, първо раскатав и надавив, след това можете да расправлять шевове, водене на върховете на пръстите си далеч от двойката, това е много лесно за използване.Машина за капитониране YAFIYGI clearance са идеални за капитониране, шевни и малки шевни помещения, където е трудно да публикувате ютия.

R

Продукти в категория