.

.

HomeSoGood 1бр За почистване на Тенджери Домашни Приспособления Почистваща Подложка За Измиване на Силиконовата Мека Купата Пречистване (Оранжев)

HomeSoGood 1бр За почистване на Тенджери Домашни Приспособления Почистваща Подложка За Измиване на Силиконовата Мека Купата Пречистване

BGN 3.20
Продукти

* Изработена от висококачествен силикон, лесен за почистване, чистач пречи на образуването на всеки мирис * Гъвкавост на нашата гъба позволява лесно почистване на всички трудни места, а нейната текстура, позволява пълно почистване без риск от надраскване купа. * Имате нужда от няколко секунди, за да изчистите силиконова гъба, след като приключите с миене на чинии. * Силиконови четки са предназначени за миене на съдове или зеленчуци. * Можете да използвате тази силиконовата четка за миене на съдове чиния, купа, тенджера, тиган, плодове, зеленчуци, кола, вана и така нататък. * Изработена от висококачествен силикон, лесен за почистване, чистач пречи на образуването на всеки мирис. * Гъвкавост на нашата гъба позволява лесно почистване на всички трудни места, а нейната текстура, позволява пълно почистване без риск от надраскване купа. * Имате нужда от няколко секунди, за да изчистите силиконова гъба, след като приключите с миене на чинии. * Силиконови четки са предназначени за миене на съдове или зеленчуци. * Можете да използвате тази силиконовата четка за миене на съдове чиния, купа, тенджера, тиган, плодове, зеленчуци, кола, вана и така нататък.Технически характеристики : Размер на : 12.6 см Цвят : като на снимката Тип : Силиконови четки за почистване на Силни, но не абсорбиращи вода, гъвкави и нечупливи и не деформирующиеся, могат да бъдат използвани в продължение на дълго време на Помещение включва : 1 четки за почистване Забележка : 1. Възможни са грешки на 1-3 мм от ръчно измерване. Поради разлика между различните монитори, съществуват различия в цвета, моля, използвайте реален продукт като на стандарт!.

R

Продукти в категория