.

.

Мини четка FAVOMOTO Четка за почистване на клавиатура с 2 бр 2 Четки за почистване, пропуски Четка за почистване на Прозорци, Ъглова четка за прозорци в 1 прозорец, Мини-Л?

Мини четка FAVOMOTO Четка за почистване на клавиатура с 2 бр 2 Четки за почистване, пропуски Четка за почистване на Прозорци, Ъглова

BGN 2.58
Продукти

ЧЕТКА ЗА ЩОРИ на ПРОЗОРЦИТЕ : Чистящая четка за отстраняване на незакрепленных предмети осигурява удобно захващане отлична температурата на отвеждане на топлина и абразия превъзходноЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ПРОЗОРЦИ : Този малък домакински лъжичка и четка 2 в 1 може да скреплять заедно за лесно и компактно съхранение и употреба.ЧЕТКА за ПРЕНОСИМ КОМПЮТЪР : Използвайте четка, за да изчеткате и замърсявания от прозорци, а след това използвайте лъжичка с дълга дръжка, за да изтриете.МИНИ ЧЕТКА ЗА ЛОПАТА ЗА ПРОЗОРЦИ : Професионалист с лекота ще се изясни всички устойчиви мръсни цепка, нямат нито един шанс.ЧЕТКА ЗА РАЗБИВАНЕ на ПЛОЧИ : Плоски дизайнерски четка, бързо и лесно почиства прозорци и душ пътеки.ЧЕТКА ЗА ЩОРИ на ПРОЗОРЦИТЕ : Чистящая четка за отстраняване на незакрепленных предмети осигурява удобно захващане отлична температурата на отвеждане на топлина и абразия превъзходно.ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ПРОЗОРЦИ : Този малък домакински лъжичка и четка 2 в 1 може да скреплять заедно за лесно и компактно съхранение и употреба.ЧЕТКА за ПРЕНОСИМ КОМПЮТЪР : Използвайте четка, за да изчеткате и замърсявания от прозорци, а след това използвайте лъжичка с дълга дръжка, за да изтриете.МИНИ ЧЕТКА ЗА ЛОПАТА ЗА ПРОЗОРЦИ : Професионалист с лекота ще се изясни всички устойчиви мръсни цепка, нямат нито един шанс.ЧЕТКА ЗА РАЗБИВАНЕ на ПЛОЧИ : Плоски дизайнерски четка, бързо и лесно почиства прозорци и душ пътеки.Осъществяване Списък 2 х четки Характеристики Материал : ABS. - Почистете всички устойчиви мръсни цепка лесно професионалисти, нямат нито един шанс. - Чистящая четка за отстраняване на остатъци осигурява удобно захващане отлична температурата на отвеждане на топлина и абразия превъзходно. - Цвят : Случаен цвят. - Няма четки за почистване на пукнатини с мъртъв ъгъл на наклона.Лесен за употреба и съхранение. - Плосък дизайн четка прави прозореца и душ пътеки леки и бързи. -Размер : 18,00x2,00x1,50 см/7,07x0,79x0,59 инча. - Притежават почистване на лента и лесно сменяне на перата (достатъчно трайни, за разлика от други нестандартни продукти).Информация за продукта за Фуги и четка има гладка и проста форма и има общ смисъл.Четка и една лъжичка за събиране на прах с дълга дръжка може да се използва както самостоятелно, така и комбинират за съхранение.

R

Продукти в категория