.

.

Cabilock Окачване Закачалка 4 бр Куки За Съхранение на Шалове Стелажи, Домакински Закачалки За Дома Гардероб Въртящи се Сушилни Многофункционални Вратовръзки Шал, Вра?

Cabilock Окачване Закачалка 4 бр Куки За Съхранение на Шалове Стелажи, Домакински Закачалки За Дома Гардероб Въртящи се Сушилни Многофункционални

BGN 1.67
Продукти

Гладко полиран, нанесете върху дрехите си, вратовръзки или шалове Завъртане на 360 °, е удобна и да можете лесно да се сдобият с това, което ви трябва. 4 малки закачалки на куката за съхранение, можете да поставите всички 4 неща заедно.Многофункционални и полезни въртящи куки за окачване на вратовръзки и шалове.Заявление за баня, всекидневна, спалня, гардеробна, тоалетна, тераса. Гладко полиране, нанесете върху дрехите си, вратовръзки или шалове. Завъртане на 360 °, е удобна и да можете лесно да се сдобият с това, което ви трябва. 4 малки закачалки на куката за съхранение, можете да поставите всички 4 неща заедно.Многофункционални и полезни въртящи куки за окачване на вратовръзки и шалове.Заявление за баня, всекидневна, спалня, гардеробна, тоалетна, тераса. В комплекта са включени 4 х на завъртане на куката Характеристики -Гладко полиране, нанесете върху домашна сушилня за дрехи, сливане или шалове. - Материал : въртящи се на куки от ABS. - Въртящи се на куки, многофункционални и са полезни за окачване на вашите вратовръзки и шалове на закачалки за съхранение в гардероба си. - въртящи се на 360 °, удобна и да можете лесно да се сдобият с това, което ви трябва, закачалки за вратовръзки и шалове. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви! - Заявление за баня, всекидневна, спалня, гардеробна, тоалетна, тераса - 4 малки закачалки на куката за съхранение, можете да поставите всички 4 неща заедно.5 x 5,5 x 14,4 вижте Информация за този продукт Е комплект от 4 ротационни куки, ABS гарантира естетичност и устойчивост. завъртане на 360 °, удобен i. Заявление за баня, всекидневна, спалня, гардеробна, тоалетна, кухня, тераса, офис или където желаете.не е необходимо да пробия, няма да навреди на стена или стъкло, лесен за инсталиране и използване.

R

Продукти в категория