.

.

(Новост) Светлини с флага на сащ FUNIAO, 420 led Етажа фенери с флага на САЩ, Външни Непромокаеми Патриотични Светлини, Висящи Украшения на Ден на Памет, 4 юли, Ден на национ?

(Новост) Светлини с флага на сащ FUNIAO, 420 led Етажа фенери с флага на САЩ, Външни Непромокаеми Патриотични Светлини, Висящи Украшения

BGN 3.33
Продукти

Украсете къщата, спалнята, покрив, стена, веранда, градина, дърво, балкон, вътрешен двор, ограда, двор и т, се Използва като телевизионно фон.Виси в спалнята или на прозорците.В чест на Деня на Независимостта, Ден на националния Флаг, на 4 юли, Ден на президента, Ден на военно-морския флот, Национален ден за Ден в памет на Международния фестивал, Карнавал, Коледа, показват своя силен патриотизъм и чест по всяко време!.Лампа с флага на САЩ е степента на водоустойчивост IP44, може да се използва за вътрешни и външни декорации.Материал : Медни жици и PVC.Направете вашия двор и градина привлекателни с помощта на фенер FUNIAO flag light.Окото светлинна рамка дава възможност за показване на флаг от двете страни.Идеалното допълнение към празничната български!. 1 * 420 led светлини на американското знаме. През целия услуга 7/24. Предпазен включете 110 В, посочен в UL.Гаранция ЕДНА година. ?【Голям размер и 420 ярки led знамена】 Висококачествен дизайн на мрежа от PVC, голям размер на 2 м. * 1 m (6,5 фута * 3,28 фута), общо 420 супер ярки светодиоди светят в червено, бяло и синьо.Мрежест струнен лампа FUNIAO с флага на сащ много по-ярка, отколкото други на пазара!Дизайн на рамки, изработени от прозрачна пластмаса позволява да се види светлина хартата от двете страни. ?【IP44 Водоустойчив за външно/вътрешно коледна украса】Флаг с led подсветка е водоустойчив по стандарт IP44 и могат да издържат на дъжд и сняг.Което го прави идеален за вътрешни и външни декорации, можете да окачите флаговый лампа за украса на стената, двор, гаражи, веранда, двор, басейн, кабина, портата, лодка, градина, косене на трева, езерце, къща, ограда, покрива, вътрешна спалнята, прозорец, балкон и т., Този водоустойчив светещи комплектът също така е идеален за подчертаване на украса за Коледа, Нова година, Ден на труда, спортни събития и т. ?【Трайни и безопасни светлини с флага на САЩ】 : гирлянди с флага на сащ FUNIAO са изработени от висококачествена медна тел и PVC за продължително използване, снабдени с безопасна вилица стандарт на САЩ 110 V. Лесно подвешивается и се инсталира, просто се свържете и отсоединяйте го да включва и изключва захранването.Тези улични фенери с флага на САЩ могат да бъдат преносими, надвесен и подредени, можете да окачите навсякъде, както на вас ви харесва, на дървото, на лозата, веранда, покрива, спалня, прозорец, балкон, на стената и т.

R

Продукти в категория