.

.

Брави за безопасността на децата, защитени от деца Вътрешен / външен система за заключване на вратите, отгоре, е направен от здрав метал за деца, се затваря от двете ?

Брави за безопасността на децата, защитени от деца Вътрешен / външен система за заключване на вратите, отгоре, е направен от

BGN 3.33
Продукти

✔【Здрав и ненатрапчив】 : Система за заключване на вратите, защитени от деца, изработен от устойчив метал за продължителна употребаБрави за деца са закрепени на върха на рамката на вратата, и вие дори няма да забележите, че те са там. ✔【Лесен за инсталиране и използване】 : Настройте разликата между плъзгаща ключалка в съответствие с дебелина на рамката на панела, инсталирайте трите винта на дверную кутия.Двигайте блокиращите напред-назад, за да заключите и отключите вратата. ✔【Управление с две страни и вече не е главният вход се затваря】 : Детски ключалки за сигурност за входни врати могат да се управляват от двете страни на вратите, вие никога повече няма да се окажете заключени вътре. ✔【Стойте далеч от опасност】 Не позволявайте на децата да се скитат там, където не им е мястото (баня, килер, мазе, гараж и т.), не позволявайте на пациенти в напреднала възраст с деменция, деца с аутизъм и домашен любимец да се загубиш. ✔【Широка съвместимост】 : брави за защита от деца са подходящи за повечето стандартни люлка на вътрешни и външни врати, включително френски врати и двойните врати. не са подходящи за всички видове плъзгащи се врати на релсите, като двустворчатые врати, плъзгащи врати, стъклени врати или плъзгащи се врати, декоративни бараката. ✔【Здрав и ненатрапчив】 : Система за заключване на вратите, защитени от деца, изработен от устойчив метал за продължителна употреба.Брави за деца са закрепени на върха на рамката на вратата, и вие дори няма да забележите, че те са там. ✔【Лесен за инсталиране и използване】 : Настройте разликата между плъзгаща ключалка в съответствие с дебелина на рамката на панела, инсталирайте трите винта на дверную кутия.Движете блокиращите назад-напред, за да заключите и отключите вратата. ✔【Управление с две страни и вече не е главният вход се затваря】 : Детски ключалки за сигурност за входни врати могат да се управляват от двете страни на вратите, вие никога повече няма да се окажете заключени вътре. ✔【Стойте далеч от опасност】 Не позволявайте на децата да се скитат там, където не им е мястото (баня, килер, мазе, гараж и т.), не позволявайте на пациенти в напреднала възраст с деменция, деца с аутизъм и домашен любимец да се загубиш.

R

Продукти в категория