.

.

Многофункционална закачалка за панталони 6 в 1, мащабируема, сгъваема, здрава, подходяща за съхранение в гардероба и за носене при пътуване. (Бял)

Многофункционална закачалка за панталони 6 в 1, мащабируема, сгъваема, здрава, подходяща за съхранение в гардероба и за носене при пътуване.

BGN 7.44
Продукти

【1 VS6】 Иновативен дизайн, богат на функции закачалка за панталони се равнява на 6 обичайните вешалкам, които могат да бъдат окачени хоризонтално или вертикално, в тях можете да поставите всички видове панталони, вратовръзки и шалове [СПЕСТЕТЕ 80% от ПРОСТРАНСТВОТО] ВЪВ вертикално и хоризонтално положение може да се съхранява 6 чифта панталони.При хоризонтално подвешивании разстоянието е 1,96 инча свободно и балансирано, без да се преобърне.Вертикално съхранение позволява да се спестят 80% от място в гардероба. [ДИЗАЙНА на ПРОДУКТИТЕ] Конструкция с двойна кука и дебело материал от неръждаема стомана, различна здравина, гладкост и липсата на следи.Може да се мотае 4 кг вода.Здраво нескользящий капачка предпазва панталони от приплъзване и надраскване. [ЛЕСЕН за НОСЕНЕ] По време на пътуване извадете го от шкафа и закачалка за панталони и панталони могат да бъдат поставени в куфар едновременно, че е удобно и спестява време. [МАТЕРИАЛ И размер] Странично оттичане размер, закачалки, е : 13,38 инча дължина, 12,59 инча, 2,55 инча височина, а материалът е направен от усъвършенствани полистирол + удебелени тръби от неръждаема стомана, здрав и издръжлив. 【1 VS6】 Иновативен дизайн, богат на функции закачалка за панталони се равнява на 6 обичайните вешалкам, които могат да бъдат окачени хоризонтално или вертикално, в тях можете да поставите всички видове панталони, вратовръзки и шалове. [СПЕСТЕТЕ 80% от ПРОСТРАНСТВОТО] ВЪВ вертикално и хоризонтално положение може да се съхранява 6 чифта панталони.При хоризонтално подвешивании разстоянието е 1,96 инча свободно и балансирано, без да се преобърне.Вертикално съхранение позволява да се спестят 80% от място в гардероба. [ДИЗАЙНА на ПРОДУКТИТЕ] Конструкция с двойна кука и дебело материал от неръждаема стомана, различна здравина, гладкост и липсата на следи.Може да се мотае 4 кг вода.Здраво нескользящий капачка предпазва панталони от приплъзване и надраскване. [ЛЕСЕН за НОСЕНЕ] По време на пътуване извадете го от шкафа и закачалка за панталони и панталони могат да бъдат поставени в куфар едновременно, че е удобно и спестява време. [МАТЕРИАЛ И размер] Странично оттичане размер, закачалки, е : 13,38 инча дължина, 12,59 инча, 2,55 инча височина, а материалът е направен от усъвършенствани полистирол + удебелени тръби от неръждаема стомана, стабилна и durable.

R

Продукти в категория