.

.

Cabilock 2 бр. кош за Бельо Кръгла Памучен Бельевая Кошница за Дрехи, Сгъваема Кошница За Съхранение с Дръжка за Домашния Офис, Подарък Кошница Декор на Стая (Бял)

Cabilock 2 бр. кош за Бельо Кръгла Памучен Бельевая Кошница за Дрехи, Сгъваема Кошница За Съхранение с Дръжка за Домашния Офис, Подарък

BGN 14.14
Продукти

Изработен е от висококачествен материал, издръжлив за продължителна употреба, лесно е деформиранТой има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването.Капитанът на съхранение на домашно пространство за решаване на проблемите със съхранението.Обикновен външен вид, придающий дома си вид на чистота и елегантност. многофункционална и удобна за съхранение на дрехи, играчки, книги, всяка всячины и т. Описание на Нашата кошница се отличава с превъзходно качество и гъвкавост, когато се използва като кошница за съхранение на притежателя, кошница за дрехи или бижута.Тези чисти и красиви кошници са предназначени за настаняване във всяка стая на вашия дом.Това е идеалният дизайнерски акцент на вашия домашен декор.Характеристики Цвят : Бял.Материал : съчетание на полиестер и памук. Размер : 30,00 X30, 00 X23,00 см / 11, 79 X11, 79 X9,06 инча - Размери : 34, 00 X34, 00 X30. / 13,36 X13,36 X11,79 инча.Пратката включва 2 бр. кош за бельо Кръгла памучен бельевая кошница за дрехи, Сгъваема кошница за съхранение с Дръжка за Домашния офис, Подарък кошница Декор на стая (бял).

R

Продукти в категория