.

.

Топлоизолация с ръкав Healifty Розово Питие Топло Преносим Нагревател С отопление На Открито, Авто Пазител на Вода, Топлинна Многофункционален Мляко За Хранене На Отк?

Топлоизолация с ръкав Healifty Розово Питие Топло Преносим Нагревател С отопление На Открито, Авто Пазител на Вода, Топлинна

BGN 15.69
Продукти

платКапак за греющей бутилка-Нагревател за бебешки шишета може да се използва в портативни цел, с автомобилен USB интерфейс, вход за зареждане, преносим и сигурен.НАГРЕВАТЕЛ за млякото и МЛЕЧНИТЕ продукти бутилки пътуване - предпазва бутилка за хранене от повреди при случайно падане.Нагревател за бебешки шишета пътуване-Нагревател за бебешка мляко може да използвате за носене, кабел за зареждане на щепсела, авто USB-интерфейс, преносим и сигурен. Калъф за нагревател бутилки-Материал : изработен е от плат и е безопасна за употреба.Бутилка за мляко тема-Използвайте текстилен материал, и си удобен за хващане на детето, възхитителен дизайн на модел е идеален за използване дете.Пратката включва 2 x нагревател за бутилки с мляко, 2 x USB Характеристики на Ток : нагревател за шишета 2 A. - Преносима гореща вода чанта за бебешки бутилки има здрава и удобна каишка за носене на ръка. - Специално разработен, за да помогне да запазите бутилка модерен, а също и за запазване на топлината за хранене. - Цвят : Камуфляжно-розово USB-нагревател за бебешки шишета. - Чанта за подгряване на бебешки бутилки за хранене позволява да се запази температурата на мляко в бутилка, без да губи при това на бутилката за кърмене, и може да се използва за подгряване на различни течности, като мляко, кафе, чай, сок и т., Нагревател за бебешки шишета. - Напрежение : нагреватели мляко 5 V. - Подходящ за различни форми от пластмаса, силикон и стъкло, бебешки бутилки. - Материал : Тъканно топло за бутилки с вода. - Размер : Около 30,00 X13,50 X1,00 см / 11,79 X5,31 X0,39 см калъф за затопляне на бутилки. - Температура : нагревател за бебешки шишета 50 ℃-60 ℃. - Може да се направи топло мляко, също може да се използва като декорация на бутилка за подгряване на бебешка мляко.Информация за стоки, Бутилка за мляко themal Нейната конструкция с топъл красива и удобна за запазване на млякото топло.Капак за затопляне на шише В същото време предпазва бутилка за хранене от повреди. капак за затопляне на шишета мека и предпазва от падане, подобрява състоянието на бутилки, непрекъснато се поддържа топло мляко, удобна капачка за шише за заети майки и татковци.топла вода чанта за бебешки бутилки пътна Изящни детайли, прави практични за използване.

R

Продукти в категория