.

.

TongSheng ABS, Централна конзола Климатик Украса за излизане на Въздуха Панел Рамка Накладки за Toyota Tundra 2014 2015 2017 2018 2019 2020 Г. (карбон)

TongSheng ABS, Централна конзола Климатик Украса за излизане на Въздуха Панел Рамка Накладки за Toyota Tundra 2014 2015 2017

BGN 33.43
Продукти

Основна информация за продукта : ★ Подходящ за Toyota Tundra 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 ★ Вид материал : ABS. ★ Цвят : карбон, червен. ★ И сертифициране на ISO 9001 за качество на софтуера. ★ Доставка на DHL е около 3-7 работни дни. функция на продукта : Устойчив на надраскване и издръжлив, предпазва оригинален автомобил от надраскване.го оправи с Кант, без да причинява вреда на ръка или на машина.Подобрете атрактивен визуален ефект купето на автомобила и подчертайте своя клас!.ИНСТАЛИРАНЕ на ПРОДУКТА : Инсталацията на продукта е проста, просто махнете отметката от червен стикер с обратната страна на продукта, за да инсталирате.Можете да го инсталирате сами или да намерите професионалист, за да го инсталирате.При самостоятелен монтаж, за постигане на по-добри резултати, се препоръчва подгряване на двупосочна лента с помощта на сешоар или осветителна апаратура, а след това се залепи я на точното място, в зависимост от условията на залепване и правилния метод за инсталиране.ГАРАНЦИОННО И след гаранционно обслужване : След получаване на изделия задължително определете мястото за инсталиране на продукта, а след това сравнете продуктите и място за монтаж.Ако продуктът не е подходящ за вашия автомобил, моля, свържете се с нас веднага и не се инсталира.Неподходящи или получени от дефект на стоки може да се свържете с нас, за да се върнете.Ние ще се разберем с проблема в рамките на 24 часа.СЪВЕТ : Моля, проверете дали моделът на колата си този продукт преди да закупят даден продукт, за да се предотврати закупуването на грешен продукт.Основна информация за продукта : ★ Подходящ за Toyota Tundra 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020. ★ Вид материал : ABS. ★ Цвят : карбон, червен. ★ И сертифициране на ISO 9001 за качество на софтуера. ★ Доставка на DHL е около 3-7 работни дни. функция на продукта : Устойчив на надраскване и издръжлив, предпазва оригинален автомобил от надраскване.го оправи с Кант, без да причинява вреда на ръка или на машина.Подобрете атрактивен визуален ефект купето на автомобила и подчертайте своя клас!.ИНСТАЛИРАНЕ на ПРОДУКТА : Инсталацията на продукта е проста, просто махнете отметката от червен стикер с обратната страна на продукта, за да инсталирате.Можете да го инсталирате сами или да намерите професионалист, за да го инсталирате.При самостоятелен монтаж, за постигане на по-добри резултати, се препоръчва подгряване на двупосочна лента с помощта на сешоар или осветителна апаратура, а след това се залепи я на точното място, в зависимост от условията на залепване и правилния метод за инсталиране.

R

Продукти в категория