.

.

Кабели TOPDC 4 Калибър 20 Метра с led подсветка за акумулаторни батерии за леки автомобили, лекотоварни и товарни автомобили, Тежки Автомобилни Усилительные кабели за б?

Кабели TOPDC 4 Калибър 20 Метра с led подсветка за акумулаторни батерии за леки автомобили, лекотоварни и товарни автомобили, Тежки

BGN 22.93
Продукти

Полезна led осветление : Нашите кабели 4-ти калибър с дължина 20 метра с led подсветка на всеки зажиме с общ размер на 4 светодиода по-добре да помагат на клиентите да използват в тъмното, по-безопасни през нощтаLed индикатори светват, когато отворите скоби.- БЪРЗА И НАДЕЖДНА ВРЪЗКА : CCA (алуминий с мед покритие) за по-лесна проводимост и предаване на мощност.Идеален за използване с пълноразмерни коли и на товарните фургонами, среднеразмерными пикапами и превозни средства за превоз на товари.ЗДРАВИ КАБЕЛИ : кабели за тежки батерии 4 калибър 20 фута 200ампер.Дизайн без entanglements.Кабели с изолация от PVC остават гъвкави при температура от -40 F /-40 C до 167 F / 75 C. ЗДРАВИ скоби : зажимная гъба е предназначена за страничните и горната греда. Здрава пружина позволява зажиму добре да задържи клема и не отваливаться. ГАРАНЦИЯ И условия на СЪХРАНЕНИЕ : В пътна чанта, инструкции и предупреждения, отпечатани на задната страна на своята практика за носене за вашето удобство и сигурност. гаранция 5 години!.Полезна led осветление : Нашите кабели 4-ти калибър с дължина 20 метра с led подсветка на всеки зажиме с общ размер на 4 светодиода по-добре да помагат на клиентите да използват в тъмното, по-безопасни през нощта.Led индикатори светват, когато отворите скоби.- БЪРЗА И НАДЕЖДНА ВРЪЗКА : CCA (алуминий с мед покритие) за по-лесна проводимост и предаване на мощност.Идеален за използване с пълноразмерни коли и на товарните фургонами, среднеразмерными пикапами и превозни средства за превоз на товари.ЗДРАВИ КАБЕЛИ : кабели за тежки батерии 4 калибър 20 фута 200ампер.Дизайн без entanglements.Кабели с изолация от PVC остават гъвкави при температура от -40 F /-40 C до 167 F / 75 C. ЗДРАВИ скоби : зажимная гъба е предназначена за страничните и горната греда. Здрава пружина позволява зажиму добре да задържи клема и не отваливаться. ГАРАНЦИЯ И условия на СЪХРАНЕНИЕ : В пътна чанта, инструкции и предупреждения, отпечатани на задната страна на своята практика за носене за вашето удобство и сигурност. гаранция 5 години!.

R

Продукти в категория