.

.

Healeved 6 бр., Чанта за съхранение на хигиенни Кърпички, Дамски Аксесоар, Хигиенни Титуляр от Изкуствена кожа, Калъф за съхранение, Тампони С Змеиным Модел, Тампон, напо?

Healeved 6 бр., Чанта за съхранение на хигиенни Кърпички, Дамски Аксесоар, Хигиенни Титуляр от Изкуствена кожа, Калъф за съхранение, Тампони

BGN 11.89
Продукти

Малък държач за тампони : Класически дизайн бутони прави отваряне и затваряне на по-удобно и комфортноЧанта за съхранение на копчета : Чанта за съхранение, подходящи момичета за използване в училище, в офиса, на закрито и открито.Множество стара чанта : му може да се поднесе като вежлив подарък на вашите приятели, роднини и колеги на пострадалия, така че те винаги са чувствали си топлина.Компактен стара чанта : Това умение, усърдие в всеки детайл, придават луксозен и атрактивен външен вид.Жена състав : Подходящ за съхранение на малки предмети, като например пътни комплекти за шиене, малки слушалки и любопитни факти.Малък държач за тампони : Класически дизайн бутони прави отваряне и затваряне на по-удобно и комфортно.Чанта за съхранение на копчета : Чанта за съхранение, подходящи момичета за използване в училище, в офиса, на закрито и открито.Множество стара чанта : му може да се поднесе като вежлив подарък на вашите приятели, роднини и колеги на пострадалия, така че те винаги са чувствали си топлина.Компактен стара чанта : Това умение, усърдие в всеки детайл, придават луксозен и атрактивен външен вид.Жена състав : Подходящ за съхранение на малки предмети, като например пътни комплекти за шиене, малки слушалки и любопитни факти.Списък на пакетите 6 x торбички за еднократна употреба Характеристики -Цвят : чанта за тампони различни цветове Размер : 13,00 X13,00 X0,50 см / 5,11 X5,11 X0 чанта за ежедневно използване. -Материал : преносим хигиенни титуляр от изкуствена кожа-Луксозно умение, усърдие в всеки детайл, придават луксозен и красив външен вид. -Чанта за съхранение, подходящи за момичета и за използване в училище, в офиса, на закрито и на открито. -Малка, преносима и красива чанта, в която може да се съхранява хигиенни кърпички, монети, червило, пощенски картички и други дребни предмети, преносим титуляр за тампони. -Дизайн, подходящ за момичета, изискан и уникален, стилен и не стесняющий хигиенни титуляр от изкуствена кожа. -Изисканият дизайн на външен вид, ви осигурява отлично визуално възприятие малка старинна чанти.Информация за товарахженский аксесоар за носене във формата на сърце, интимна грижа. еднократна чанта Е най-добрият избор.

R

Продукти в категория