.

.

Контейнери за Блясък за устни Hemoton, Органайзер За Лекарства, Контейнер за Лекарствата, Притежателят на Кутии за Контейнери, Сортировочная Машина, Кутия За Съхранен?

Контейнери за Блясък за устни Hemoton, Органайзер За Лекарства, Контейнер за Лекарствата, Притежателят на Кутии за Контейнери,

BGN 3.51
Продукти

Държач за витаминни таблетки : Вашите таблетки с рибено масло и добавки могат да се съхраняват безопасно в този органайзер за хапчетаОрганайзер за таблетки : Изработен е от висококачествен материал, практични, портативен и е трайна употреба.Седмичен органайзер за таблетки : Таблетки с рибено масло и добавки могат да се съхраняват безопасно в този органайзер за хапчета.Сортировач таблетки дневно : Благодарение сгъсти дизайн тя е добре уплътнена.Уличен контейнер за таблетки : Плътен здрав дизайн и много добро запечатване.Кръст Бод Пакет включва 1 х калъф Характеристики -Размер : Approx.5x3 см органайзер за пътуване. - Материал : Пластмасови контейнери за блясък за устни. - Цвят : Розов калъф. - Вашите таблетки с рибено масло и добавки могат да се съхраняват безопасно в този контейнер-органайзер. - Удебелена дизайн и уплътнителен на картера на притежателя. - Изработен от висококачествен материал, практични, портативен и е трайна употреба.- Мини-калъф лесно могат да се поберат в раницата си или в джоба си за лекарства. - И за други малки предмети, като бонбони, бижута, подправки, използвайте сортировач за съхранение.Информационен калъф за стоки И за други малки предмети, като бонбони, бижута, подправки и т. пластмасов калъф-притежателят на Това контейнер за съхранение, изработен от висококачествена пластмаса за по-дълга употреба.Кутия за съхранение на преносими и утолщенных складови помещения, практичен разделител за лекарства box.case за съхранение при пътуване.

R

Продукти в категория