.

.

plplaaoo Детска Слама чаша, Силиконова Тренировочная чаша със сламен капак, за Бебета и деца на възраст над 6 месеца, Силиконова чаша-sippy, Не съдържа BPA, Лесен за почиства?

plplaaoo Детска Слама чаша, Силиконова Тренировочная чаша със сламен капак, за Бебета и деца на възраст над 6 месеца, Силиконова

BGN 1.00
Продукти

【Научен дизайн】 : Разработена от експерти-педиатриШироко и тежко основа осигурява стабилност и намалява разливи.Нескользящий външен вид подходящ за бебешки кошари и помага успешно да навигирате към устата си, за улесняване на детето на прехода от шише към откритата чаша.Може да придружава бебето в различни етапи на растеж. 【 Материал】 : Тренировочная чаша е изработена от чист силикон.Хранително-вкусовата силикон, безвреден за кожата, без да навреди на вашето дете.Чаша също могат да се перат при високи температури, и си безопасно да се използва за приготвяне на студени, горещи течности.мек и гъвкав, внимателно влияе върху венците на бебето. може да се използва с увереност, възпитава детето си да яде и да пие, независимо от това, което му е нужно. 【Удобен】 : Разработен специално за растежа на детето, за тренировка дете с помощта на лесно и безопасно сламен чаша с капак, когато сте достатъчно потренируетесь, можете просто да махнете капака с тренировъчна чаша и обучение чаша може да се замени с обикновена чаша, което премахва необходимостта от закупуване на друга чаша. 【Мек】 : Мека тренировочная чаша намалява потенциалните щети на развиващите се деснам и зъбите на вашето дете.Можете също така не трябва да се притеснявате за това, че детето ще се счупи, когато ще пият.Безопасен за употреба, тъй като в хладилници, така и в микровълнови фурни. 【Най-добрият подарък】 : Този продукт е чудесен начин да се помогне на децата да се премине от шише с капак до откритата чаша, и той е необходим за растежа им.Така че, ако имате приятели или роднини, с малко дете, можете да ги дарите обучение чаша като подарък. подходящ за деца от 6 месеца и по-големи.Идеален подарък за момичета и момчета на рождени дни, детски партита и др.Параметри : Тип на продукта : Детска тренировочная чаша Размер : приблизително 6,5x6,5x8 см (± 1 см) /2,6x2,6x3,1 инча (± 0,4 инча) Материал : силикон съдържание на Пакета : 1 х чаша 1 x капак 1 х соломинка.

R

Продукти в категория