.

.

Toddmomy Чаша модул за Обучение Треньор Есенни Анти-Чаши за деца на Силиконова Вода със Сламен Бутилка Sippy Чаша За Деца Тренировочная Силиконова Sippy за Хранене 10 бр.

Toddmomy Чаша модул за Обучение Треньор Есенни Анти-Чаши за деца на Силиконова Вода със Сламен Бутилка Sippy Чаша За Деца

BGN 1.67
Продукти

Бутилка за деца : една Прекрасна слама дизайн не може да привлече вниманието на бебето, но също така е удобен както за пиене, устойчив за задържане или поставянеДетска слама чаша : гладка, с гладки ръбове и приятна текстура, която може да помогне на бебето в развитието на зъбите.Слама чаша за тренировка : Разработена в компактен и портативен размер, слама чаша за деца ще бъде удобен за носене със себе си.Чаша за деца : Лесно и удобно да се взема в ръце, детето ви може лесно да държат на обучение чаша и пие от нея.Поильник с соломинкой : то е удобно да се държи в ръка, това е идеалният начин за предизвикване на вашето дете се научи да пие самостоятелно.Осъществяване списък 2 x чаши Характеристики -Цвят : жълт, син - Лесно и удобно да се взема в ръце, детето ви може лесно да държат на обучение чаша и пие от нея. - Не е нужно да се притеснявате за поломках, този здрав и защитен от падане, е изработен от гъвкав силикон, полезен е за нежни ротиков на детето. - Сигурен и стабилен в използването на силиконови тренировочная чаша може да се подходи както за студено, така и за гореща напитка. - Проектирана в компактен и портативен размер, слама чашка за деца ще бъде удобен за носене. - Ще бъде удобен за хващане, това е идеалният начин за предизвикване на вашето дете се научи да пие самостоятелно. -Материал : силикон Описание на стоките Мека чаша с соломинкой Този предмет представлява многофункциональную детска сламена чаша, произведени от висококачествен и безопасен силикон материал. чаша за деца Отлично качество на изработка и приятна текстура осигуряват нейната издръжливост и практичност, а също са идеални за съхранение друга течност.

R

Продукти в категория