.

.

CD-Плейър е Преносимо Bluetooth Тенис на CD-плеър за Дома Вграден Високоговорител с Таймер LCD дисплей за Домашно Аудио FM радио USB Музикален плейър (Розов цвят)

CD-Плейър е Преносимо Bluetooth Тенис на CD-плеър за Дома Вграден Високоговорител с Таймер LCD дисплей за Домашно Аудио FM радио USB

BGN 45.15
Продукти

【Богат на функции cd плейър】Плейър има широка съвместимост и може да се използва като cd плейър, Bluetooth говорител, FM-радио и USB плейърМожете също да свържете cd плейър към наушникам чрез аудио жак 3.5 мм за слушане на музика насаме.Поддръжка за възпроизвеждане на CD, CD-R/RW, MP3, WMA и U-диск (само в MP3 формат). 【Bluetooth CD плейър】Това cd плейър с Bluetooth и две вградени стерео високоговорители. Можете да свържете cd плейър с други устройства с поддръжка на Bluetooth (телефон / планшету / лаптоп) за подобряване на качеството на звука. (Забележка : Този плейър cd-та не е функция на предаване Bluetooth и не може да се свърже с други високоговорителя Bluetooth или наушникам чрез Bluetooth. 【Стенен cd плейър с настолна поставка】 Креативен стенен дизайн за монтаж на стена, класически и компактен.Освен това, в комплекта са включени настолна поставка дистанционно управление.Можете да поставите cd плейър в своята всекидневна, трапезария, в спалнята или във всяко друго място, където ви хрумне. 【Монтиране на CD-плейър креативен дизайн】 Преносим CD-плейър със стилна бяла квадратна външност, класически дизайн выдвижного прекъсвач, снабден с многофункционален инфрачервено дистанционно управление.Когато cd-диск е включен, той автоматично се чете и се възпроизвежда в режим CD. (Забележка : в комплекта дистанционно управление не включва батерии). 【Чудесен подарък】 Този cd плеър - идеалният подарък за деца, възрастни хора, родители, приятели, бременни жени и т. cd Плейър поддържа дистанционно управление в рамките на 5 метра, повторение A-B, подходящи за изучаване на език, пренатална образование /пренатално обучение, ранно образование, FM радио предавания, музикален плеър CD/ USB/MP3 и декорация на дома или кафене. 【Богат на функции cd плейър】Плейър има широка съвместимост и може да се използва като cd плейър, Bluetooth говорител, FM-радио и USB плейър.Можете също да свържете cd плейър към наушникам чрез аудио жак 3.5 мм за слушане на музика насаме.Поддръжка за възпроизвеждане на CD, CD-R/RW, MP3, WMA и U-диск (само в MP3 формат). 【Bluetooth CD плейър】Това cd плейър с Bluetooth и две вградени стерео високоговорители. Можете да свържете cd плейър с други устройства с поддръжка на Bluetooth (телефон / планшету / лаптоп) за подобряване на качеството на звука. (Забележка : Този плейър cd-та не е функция на предаване Bluetooth и не може да се свърже с други високоговорителя Bluetooth или наушникам чрез Bluetooth. 【Стенен cd плейър с настолна поставка】 Креативен стенен дизайн за монтаж на стена, класически и компактен.Освен това, в комплекта са включени настолна поставка дистанционно управление.Можете да поставите cd плейър в своята всекидневна, трапезария, в спалнята или във всяко друго място, където ви хрумне.

R

Продукти в категория