.

.

Бюджетен Корици Onlyesh, Икономичен Подвързия с Конвертами с цип, Пари в Пликове за изготвянето на бюджета, Органайзер за пари, за пари, 14шт. Бюджетен Планер с Парични к?

Бюджетен Корици Onlyesh, Икономичен Подвързия с Конвертами с цип, Пари в Пликове за изготвянето на бюджета, Органайзер за пари,

BGN 1.33
Продукти

【Че получавате】 Този универсален органайзер за пари включва мрамор бюджетен бележник, 12 бр пари в пликове за изготвянето на бюджета, един лист от 24 бр. стикери категория.Бюджетен подвързия с конвертами с цип, отговарящи на вашите различни нужди в ежедневните записи, бюджет и съхранение. 【Бюджетен корици Marble】Корици A6 е изработен от висококачествена мека текстурирана изкуствена кожа, която е различна здравина и водонепроницаемостью.Метално ъглово ограда не само предпазва спестяващ пари корици, но и придава лукс и елегантност бюджета корици-конверту с цип. 【Практически структура】 Бюджетен корици е с рамка от неръждаема стомана, който лесно се отваря и затваря, 4 слота за карти, 2 джоба, 2 странични джоба за паспорти / билети / бележки и т., 2 панти за писалки.Папка A6 размер на 7,5 x 5,2 инча удобен за носене и запис със себе си. 【Дръжте бюджет организирани】Всички парични пликове за изготвянето на бюджета могат да бъдат подредени в бюджета на папката.Нискотарифна папка с конвертами на ципове и лепенки ще ви помогне да детайлно проследяване на притока и изтичането на парични средства, да започнат да спестяват, определят и постигане на финансовите цели. 【Обслужване и гаранция】 Качество е приоритет.Бюджетен обвързващи материал Onlyesh - това е от вежлив дизайн, строг подбор на материала до професионално производство.Ако имате въпроси за бюджета планирани с парични конвертами, моля, свържете се с нас по всяко време.Вашата 100% удовлетвореност - това е нашата мисия. 【Че получавате】 Този универсален органайзер за пари включва мрамор бюджетен бележник, 12 бр. пари в пликове за изготвянето на бюджета, един лист от 24 бр. стикери категория.Бюджетен подвързия с конвертами с цип, отговарящи на вашите различни нужди в ежедневните записи, бюджет и съхранение. 【Бюджетен корици Marble】Корици A6 е изработен от висококачествена мека текстурирана изкуствена кожа, която е различна здравина и водонепроницаемостью.Метално ъглово ограда не само предпазва спестяващ пари корици, но и придава лукс и елегантност бюджета корици-конверту с цип. 【Практически структура】 Бюджетен корици е с рамка от неръждаема стомана, който лесно се отваря и затваря, 4 слота за карти, 2 джоба, 2 странични джоба за паспорти / билети / бележки и т., 2 панти за писалки.Папка A6 размер на 7,5 x 5,2 инча удобен за носене и запис със себе си. 【Дръжте бюджет организирани】Всички парични пликове за изготвянето на бюджета могат да бъдат подредени в бюджета на папката.

R

Продукти в категория