.

.

Набор от трубочистов LIYUN, Набор от четки за трубочиста, Определени трубочистов, Четка за комин с гъвкав найлонови стълб 6/9/12/15, Набор от инструменти за почистване на ?

Набор от трубочистов LIYUN, Набор от четки за трубочиста, Определени трубочистов, Четка за комин с гъвкав найлонови стълб

BGN 2.33
Продукти

▶ Висококачествени материали : Пръчка и работна корона, изработени от увеличения найлон, който е здрав и не поцарапает вътрешната повърхност на комин ▶ Професионална употреба : Креозот и други отпадъци в камината може да попречи на адекватна вентилация и представляват потенциална опасност.Четка за почистване на комина позволява ефективно отстраняване на мазни петна в камината, които могат да предизвикат пожар, и прави използването на комина е по-безопасно. ▶ Широко приложение : може да се използва с електрически дрелью (електрическа бормашина в комплекта не са включени).Подходящ за метални комини и тухли димоотводни тръби с различен диаметър и форма.Той е оборудван замяна щеточной глава и ръчно щеточной глава. ▶ Удобна и бърз монтаж : Лесен за използване и функциониране, свързване на няколко центрове за разширяване на зоната на покритие.Прът гъвкав и може идеално да се търкалят в сложни дымоходах. ▶ Лесна за почистване : В съответствие с действителния избор на съответната дължина на зидани комини могат да бъдат ефективно почистени от горе до долу.

R

Продукти в категория