.

.

AILAVEU 10A 4*4 Перука с отнемане на Естествен Цвят, Перука От Естествена Коса, Прозрачен Дантелен Перука, Директен Стил, Плътност 150%, с регулируема лента от 10 до 34 (22', 1б-99j)

AILAVEU 10A 4*4 Перука с отнемане на Естествен Цвят, Перука От Естествена Коса, Прозрачен Дантелен Перука, Директен Стил, Плътност 150%,

BGN 72.27
Продукти

【Материал за коса】 : Изработен е от 100% естествени човешки коси, нарязани директно от един донор, много чисти, без въшки и без химическа обработка 【Качество на косата】 : не спутываются, които са меки на допир.Такава коса може да се рисува, мелировать, къдри, изправяне по своему, и при добри грижи те продължават не повече от една година.В тяхната конструкция се използва двойно пресечена машинен патици, плътен и чист.Това е едно отлично качество и по-ефективно да предотвратява загубата. 【Детайл перука】 150% от прозрачна дантела 4 * 4, шапка със среден размер. 【Харесва на всички】 : Тези бразилски коса са идеални за ежедневието, на работното дни, различни партита и други обществени мероприятия.Те ще ви направят по-красива и чаровна. 【Модерен дизайн】 Тази перука, ще ви накара да се почувствате съвсем нов човек, когато го носите.Лесно и удобно за носене.Вие ще бъдете изненадани колко много комплименти и увереност той носи. 【Забележка】 поради екструдиране по време на опаковането или транспортиране на перука може да загуби форма при получаване.Не се притеснявайте, моля, отделете една или две минути, за да го върне на мястото си, той ще бъде същата, като тази на снимката. 【Топли съвети】 Не носете перука преди лягане. [Марка] Ailaveu [Цвят] цветна [Плътност] 150% [Закопчалката] прозрачна дантела свободна част [Шапка за перука] Средни [Функционалност] Може да се оцвети, може да се поставят [Опаковка] 1 перука в 1 [Неща] Чисти коси, Ако имате някакви други въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

R

Продукти в категория