.

.

Превръзка на Главата със Сърца на Св. Валентин, Лъскава Превръзка на главата със Сърца за жени, Превръзка на Главата за Костюми Ангел Купидона, Шапки за Костюмирова?

Превръзка на Главата със Сърца на Св. Валентин, Лъскава Превръзка на главата със Сърца за жени, Превръзка на Главата за Костюми Ангел

BGN 1.67
Продукти

? Романтична превръзка на главата и с сърце : в комплекта е включена 1 червена превръзка на главата с купидоном и 1 червена превръзка на главата и с сърце, красив комплект тиар в Деня на Св Валентин може да добави романтика и сладост.Класическата форма на сърце и светъл дизайн във формата на червено купидона - практично съчетание както за ежедневието, така и за парти в чест на Деня на Свети Валентин. ? Удобни за носене : превръзка на главата party love heart в основата е изработена от плат и пластмаса, пластмасов корпус превръзки има добра еластичност, при носенето не изглежда твърде тугим. ? Перфектен размер : всяка двойка сърца има размери около 14,3 х 6,1 см /5,6 х 2.4 инча както за мъже, така и за жени.Превръзка на главата във формата на сърце е в регулация и е подходящ за повечето възрастни. ?Приложимите случаи : Лента за главата е във формата на сърце може да се използва като красив подпори за детски cosplay, на сцената, и голяма част от дрехите подходящ не само за Деня на Свети Валентин, но и за други важни дейности, като Великден, Хелоуин, Коледа, рождени дни, годишнини, сватби и т. ?Сладък и любящ подаръци:Превръзка на главата са внимателно изработени ръчно от нашите собствени дизайнери, подходящи за празнични премени, сценични изяви, както сладък дизайн ви прави по-очарователна, когато носите този набор от чалми на главата.

R

Продукти в категория