.

.

Акумулаторна Фарове за Crocs 2 бр., Планина за прожектори за Crocs, Носимые Светлини Croc за обувки с 3 режима на осветление за разходки на кучета, на къмпинг, за бягане, Подх?

Акумулаторна Фарове за Crocs 2 бр., Планина за прожектори за Crocs, Носимые Светлини Croc за обувки с 3 режима на осветление за разходки на

BGN 7.19
Продукти

【За многократна употреба 10000 часа】 Усъвършенстване на акумулаторна батерия се използват екологично чисти материали и са рециклируемиМоже да се използва повторно повече от 10 000 часа, което се равнява на закупуване на 280 батерия CR2032 за фенери за обувки. 【Усъвършенстван скрит ключа】 Лесно переключайтесь между три различни режима на осветление, като кликнете върху главата подсветка Croc (винаги ярки, светеща или бавно светеща) - така че можете да изберете подходящия режим в зависимост от вашите нужди. 【Малък и постоянен】 "Наставка за фенерче croc" изключително лека, можете да го носите със себе си навсякъде, диаметър 0,9 инча, тегло 18 гр, плътно облегает обувки, вие няма да усетите по време на активна почивка, подходящ е за деца над 4 години и обувки за възрастни. 【Ярки и трайни】 Тези светлини croc по-ярка от фенерче, за телефона, и осветяване на разстояние до 33 фута.Може да се зарежда чрез USB порт, няма нужда често да се замени батерията, което намалява проблемите и ще ви спести пари. 【Водоустойчиви и издръжливи IPX5】 Силикон с о-пръстен интерфейс, лесно се справя с дъждовни води, на времето и на роса на тревата по време на къмпинг, висококачествена алуминиева сплав, защита от падане и ръжда.IPX5 водоустойчив, използвани в слънчево, дъждовно, сухо и различна външна среда. 【Чудесна идея за подарък】 Тези led светлини croc прекрасни и полезни, светли и леки, подходящи за занимания на закрито и на открито в тъмното, идеални за разходки на кучета, туризъм, къмпинг, джогинг, партита и т. Този нов малък фенер за свободни ръце ще се превърне в чудесен подарък за хора, възрастни и деца, които обичат обувки croc.

R

Продукти в категория