.

.

RUISHYY, Отразяваща Жилетка за Джогинг, 2 опаковки, Светоотражающее Облекло за Джогинг с висока Видимост, Нощен Колоездене, Отразяваща Жилетка за Разходка, Защитна Жил?

RUISHYY, Отразяваща Жилетка за Джогинг, 2 опаковки, Светоотражающее Облекло за Джогинг с висока Видимост, Нощен Колоездене,

BGN 2.00
Продукти

✅ Еластични и регулируеми - Светлоотразителни ленти се отличават с висока степен на гъвкавост, рамото и скута колани могат да се регулират, са подходящи за мъже, жени и деца ✅ Висока светоотражающая способност - с участието на широк светлоотразителен лентите по раменете и кръста, които значително увеличават видимостта на и отразяваща способност, може да се види от разстояние до 800 метра. ✅ Широко приложение - Светлоотразителни ленти са подходящи за всички видове активен отдих по всяко време на деня и нощта, са идеални за нощно бягане, джогинг, ходене на куче или каране на колело.Светлоотразителни предпазни средства се използват широко пътни работници, строители, санитарни работници, служители на пътна полиция и на други места, където се изисква облекла с повишена видимост. ✅ Удобна кацане - Отразяваща жилетка лек и дишащ, много са удобни за носене и удобен за носене. ✅ Комплект от 2 опаковки-В комплекта са включени 2 светлоотразителни жилетка, той е подходящ за всяка възраст и пол, идеален за нощно бягане или каране на колело с вашите гаджета, родители, деца и приятели. ✅ Еластични и регулируеми - Светлоотразителни ленти се отличават с висока степен на гъвкавост, рамото и скута колани могат да се регулират, са подходящи за мъже, жени и деца. ✅ Висока светоотражающая способност - с участието на широк светлоотразителен лентите по раменете и кръста, които значително увеличават видимостта на и отразяваща способност, може да се види от разстояние до 800 метра. ✅ Широко приложение - Светлоотразителни ленти са подходящи за всички видове активен отдих по всяко време на деня и нощта, са идеални за нощно бягане, джогинг, ходене на куче или каране на колело.Светлоотразителни предпазни средства се използват широко пътни работници, строители, санитарни работници, служители на пътна полиция и на други места, където се изисква облекла с повишена видимост. ✅ Удобна кацане - Отразяваща жилетка лек и дишащ, много са удобни за носене и удобен за носене. ✅ Комплект от 2 опаковки-В комплекта са включени 2 светлоотразителни жилетка, той е подходящ за всяка възраст и пол, идеален за нощно бягане или каране на колело с вашите гаджета, родители, деца и приятели.

R

Продукти в категория