.

.

Поставка за печене на сладкиши Goabroa с комплект от 100 бр. Щеки за печене на сладкиши и 100 бр. Оберток, 21 Притежателя, Аксесоари за производство на Прозрачни Акрилни Тор?

Поставка за печене на сладкиши Goabroa с комплект от 100 бр. Щеки за печене на сладкиши и 100 бр. Оберток, 21 Притежателя, Аксесоари

BGN 6.46
Продукти

【Предпоставка включва】 21 държач за торта, хартиени пръчки с диаметър от 100 карата и 6 инча (диаметър : 0,14 инча (3,5 mm)), прозрачни пакети за предложения размер на 100 карата 4 x 6 инча и 100 златни закручивающихся завязок, които са отлични за производство и демонстрации бонбони и торти опаковка подложки за торти защитен филм.Моля, премахване на филма, преди да използвате. 【Безопасна за хранителни продукти акрилна поставка 】 е Изработена от высокопрозрачного безопасно за храни акрил с дебелина 5 мм, кристално чист, трайни и трайни.Всяка подставка предназначена за това, да се настанят до 21 кейк-попса.Двуслойни дизайн позволява торту изскачащи прозорци, а не за да се разклати.Това прави презентация на вашите прекрасни тортиков уникален и лесен.Лесно да се съхранява в разложенном формата.Размерът е 11 инча (280 mm) дължина, 4.7 инча (120 мм) ширина 2.3 инча (56 мм) височина, диаметър на отвора : 0,2 инча (5 мм). 【ТРАЙНИ ХАРТИЕНИ ПРЪЧКИ】 Тези хартиени пръчици, бисквити, произведени от вкус и екологично чиста висококачествена хранителна хартия.Силни пръчки не лесно ще избледнее, ще се разпадне, измельчаться или се разлагат.Лесно melt-бонбони се стопи. 【МНОГОЦЕЛЕВИ】 Прозрачна акрилна поставка и кръгли директни пръчки с дължина 6 см, подходящи за приготвяне на бонбони, сладкиши, плодови бонбони.Идеален за детски или тематични партита, рождени дни, детски душове, празници, сватби, годишнини, Хелоуин, шоколад, преливащи бонбони на клечка, декоративно-приложното изкуство и други тържества. 【Емоционално общуване с вашите деца】 В този комплект на каботажните за торта и щеки достатъчно продукти, за да си десертни шоколадови бонбони със собствените си ръце.Вие и вашето дете готвене на сладкиши в свободното си време, за да се подобри емоционалното общуване и практически умения. 【гаранция за 100% удовлетвореност】 обслужване на клиентите е приоритет номер 1.

R

Продукти в категория