.

.

HEIMP Файлов Организатор Папка-за Награда - 30 Джобове с Капаци за доклади, Защитно Фолио За листа Папка Органайзер за документи и Офис Папки, Професионален Подарък за ?

HEIMP Файлов Организатор Папка-за Награда - 30 Джобове с Капаци за доклади, Защитно Фолио За листа Папка Органайзер за документи и Офис

BGN 16.73
Продукти

Добро съхранение съхранявайте вашите документи в добро състояние, им е трудно да се прекъсне и да се деформира 【Голям капацитет】 Нашата прозрачна книга, снабден с 30 джобове на ръкавите Ние сме много горди, че нашите продукти може да се използва многократно, в продължение на много години, и ние искрено се надяваме, че ще ви хареса да ги използват. 【ПРЕВЪЗХОДНО качество на】 Това е книга дисплей е изработена от висококачествена пластмаса, лесна и здрава.На вътрешните страници се отличават с висока прозрачност.Можете без затруднения да четете на важни файлове.Шев, джобове и достатъчно здраво за продължителна употреба. 【Удобен дизайн】 презентационный бележник е хуманен дизайн, който улеснява укладывание книжа вътре и вынимание им.ще ви помогне да категоризирате вашите файлове или хартиени работа.Можете да намерите това, което търсите за кратко време.Заоблени ръб на корицата е безопасно и не порежет ви ръката при употреба.Тази папка със защита за ръкави може да бъде показана на плосък екран улеснява прегледа на файлове или документи. 【Перфектен размер A4】 защитни капаци за ръкави са с размер 12 см * 9.2 инча, което е идеална за повечето файлове и документи.Може да се използва за съхранение на презентационни материали, документи и много други учебни материали.Също така е идеално защитно устройство за важни документи, сертификати, договори, нотных листа и така нататък.Можете също така да използвате тази демо книга за съхранение.Тя е лесна за употреба : прави вашата работа по-спокойна и приятна и е подходящ за всички, за да съхранявате всички незакрепленные files.Name : Папка; Книга-скоросшиватель; Представяне на книга Материал : pp Брой страници : 30 Брой страници : 8 парчета Цвят : черен Размер : 30,9* 23,5 см; 12*9,2 пример : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. В снимките на продукта липсват елементи, различни от папки. Моля, обърнете внимание, че поради различни дисплеи може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Поради ръчно измерване, моля, допускат няколко грешки, благодаря. Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставят по-добри продукти и услуги.

R

Продукти в категория