.

.

LOUKIN 4 бр. Магнитна Кърпа за почистване на бяла дъска, Кърпа за сухо изтриване на клас, домашна и офис употреба, Множество и моющаяся, Сиво, 12 x 12, В пакет безплатен инст?

LOUKIN 4 бр. Магнитна Кърпа за почистване на бяла дъска, Кърпа за сухо изтриване на клас, домашна и офис употреба, Множество и моющаяся,

BGN 0.33
Продукти

ЕФЕКТИВНО ПОЧИСТВА - Магнитна кърпа за почистване на бяла дъска от микрофибър, която е лесно да се повдига и задържа прах от сухи ластика и маркери, безпроблемно почистване всяка бяла дъска; най-Добри резултати при използване с почистване на LOUKINКОНСТРУКЦИЯ на магнита - Кърпа за сухо почистване с вграден магнит Nd Fe B са надеждно прикрепени към магнитни повърхности за лесно почистване.МНОЖЕСТВО - моющаяся, лека, здрава, гладка и не избледнява.Сигурно и е безвреден за околната среда.МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН - подходящ за повечето повърхности, особено магнитни.Идеално подхожда за класната стая, офис и дома.БЕЗПЛАТЕН ПОДАРЪК - бутилка почистващо средство за бяла дъска обем 3,4 грама (сертификат AP, не е токсичен и е без мирис).Средство за почистване на маркери LOUKIN ефективно изчиства мастилото от карантия.

R

Продукти в категория