.

.

Abaodam Фитнес Эспандер за Гърдите, Симулатор за мускулите на Тялото, Гъвкав Тренажор за Развитие на Гърдите, Йога, Формираща Лента за Жени и Мъже (Лилаво, С Двоен отвор)

Abaodam Фитнес Эспандер за Гърдите, Симулатор за мускулите на Тялото, Гъвкав Тренажор за Развитие на Гърдите, Йога, Формираща Лента за

BGN 6.10
Продукти

Може да се обучи свои ръце, гърдите, раменете и гърба по всяко време и на всяко мястоЛек, противоскользящий и компактен тренажор за физически упражнения.Притежава висока еластичност, помага да се обучават на мускулите. материал със стабилни експлоатационни характеристики и дълъг живот.Ще ви помогне да практикувате йога, пилатес и други упражнения на пода, ще направи тялото си по-гъвкав.Може да се обучи свои ръце, гърдите, раменете и гърба по всяко време и на всяко място.Лек, противоскользящий и компактен тренажор за физически упражнения.Притежава висока еластичност, помага да се обучават на мускулите. материал със стабилни експлоатационни характеристики и дълъг живот.Ще ви помогне да практикувате йога, пилатес и други упражнения на пода, ще направи тялото си по-гъвкав.Описание на продукта Харесва ли силови тренировки, йога, пилатес или дажеИзделие е професионален инструмент за тренировки, който е в основата е изработена от устойчив материал SEBS.Това е инструмент за тренировка на мускулите, който може да бъде насочена за подобряване на резултатите в този спорт.Характеристики - Цвят на продукта : лилаво. - Материал на продукта : SEBS. -Размер на продукта : около 39x10x1, 1 виж - Материал изделия със стабилна производителност и дълъг срок на служба. - Притежава висока еластичност, помага да се обучават на мускулите. - Лесен, противоскользящий и компактен тренажор за физически упражнения. - Може да се тренира ръцете, гърдите, раменете и гърба по всяко време и на всяко място. - Ще ви помогне да практикувате йога, пилатес и други упражнения на пода, ще направи тялото си по-гъвкав.Пакетът включва 1 x фитнес эспандер за гърдите.

R

Продукти в категория