.

.

Фризьорски ножици AOLANDUO 6 инча серията Master - Внимателно оформени от стомана JP Aichi за подстригване на коса-ножче за бръснене / Супер Гладък / Ергономичен за салонных ст?

Фризьорски ножици AOLANDUO 6 инча серията Master - Внимателно оформени от стомана JP Aichi за подстригване на коса-ножче за бръснене

BGN 72.67
Продукти

AOLANDUO : Превъзходен капитанът подстрижка косатаНашият дългогодишен опит като OEM производител за водещи международни търговски марки, в съчетание с модерна техника и квалифицирани майстори осигуряват ефективна подстрижка косата с ножици премиум-клас. Качеството на всеки продукт се проявява в нашата страст за подстригване на коса.Открийте разликата във вашите прическите с резултатите на професионално ниво.Посетете нашия водещ онлайн магазин точно сега. ?【Висококачествени 6-инчов ножица за подстригване на коса премиум-клас 】 Изключително остри и здрави остриета на тези професионални ножици за подстригване на коса се получават благодарение на изключително задълбочено процеса на заточване и високотехнологична обработка (вакуум отопление и азотни охлаждане) от японска неръждаема стомана AICHI. ✨【Изключително остър и тънък разрез】 Тези ножици за рязане TC-01 нямат остър преден край и изискват по-малко усилия.Мощна ръба на бритвенного остриетата осигурява по-напреднали технологии за подстригване и не позволява подхлъзване на косата, прави прическа ненадминат. ✔️【Е Предназначен за прецизно подстригване】 Оборудван с тежка рамка от система за натягане на шарикоподшипниках, което ви позволява лесно да настроите ножици за подстригване.Той по-лесно от други ножица за подстригване на коса и по-лесно се плъзга по косата, което го прави идеален за професионални стилисти и фризьори.Повече няма да се повреди, разделяне на връхчетата и издърпване. ?【Изместена удобна дръжка】 нескользящая дръжка с ергономична форма с вградени насочени за пръстите за комфорт, което позволява отпуснете ряз.ПРЕДОТВРАТЯВА РАЗТЯГАНЕ на пръстите, китките и предмишниците, причинено от повтарящи се движения при подстригване на косата.Подходящ за всеки палеца си, осигурявайки лесно и безболезнено движение на ръцете при условия и контрол. ?【Професионални ножици за подстригване на коса-широко прилагане на】 Това е една от най-удобните за семейни или професионални прически на пазара, независимо от това, коя от вас прическа.Това е много подходящ за фризьори, стилисти, или хора, които подстригают косата у дома.Ние напълно вярваме на качество, издръжливост и практичност на нашите фризьорски ножици, така че предлагаме 12 месеца гаранция и 30-дневна гаранция за връщане на пари по някаква причина и приятелско обслужване на клиенти!. ?【Висококачествени 6-инчов ножица за подстригване на коса премиум-клас 】 Изключително остри и здрави остриета на тези професионални ножици за подстригване на коса се получават благодарение на изключително задълбочено процеса на заточване и високотехнологична обработка (вакуум отопление и азотни охлаждане) от японска неръждаема стомана AICHI.

R

Продукти в категория