.

.

EFINITO (Комплект от 2 стенни ъгли за баня GI / Рафтове/Стеллажа/Организатор за съхранение на Аксесоари за баня (Материал -Метал, Прахово боядисване, черен)

EFINITO (Комплект от 2 стенни ъгли за баня GI / Рафтове/Стеллажа/Организатор за съхранение на Аксесоари за баня (Материал -Метал, Прахово

BGN 2.33
Продукти

??????? ???????? : Мебел за баня изработен от висококачествен метал със 7-слойным прахово покритие, осигурява надеждна здравина, издръжливост и антикорозионна имоти ????? ?????? : Рафтове за съхранение на Plantex с тел дъно осигурява отвеждане на водата и бързо съхнене предмети за да се избегне появата на мухъл и бактерии.Дълбока дизайн и защитно фехтовка ще се избегне спад в теми. ???? ???? ???????? ????????? : Дебели парапети на рафта гарантират, че на нея ще се съхраняват големи обекти.Тези етажерки за баня са предназначени за организиране на пространството, са идеални за съхранение и шампоан, средства за измиване на тялото, кремове, сапуни и много други, благодарение на своите извити W-образна форма. ???????????? ???????????? : Органайзер за съхранение може да се използва в кухнята, за съхранение на различни видове сосове, бутилки с масла, кутии от по конфитюри и зърнени култури. идеалният срок на съхранение в банята, кухнята и спалнята. ?????-???? ???????????? : Опаковане на тази етажерка за баня включва в себе си 4-трайни самозалепващи етикети.Този продукт може да използва, с помощта на лепилни стикери без пробиване, тези мощни прозрачни лепилни куки, които дълго време се придържат към повърхността, стават по-издръжливи и трайни.Опаковката съдържа 2 части метални кътче / рафтове GI с клейкими стикери вътре.Размер на опаковката е 27 см (Д) х 27 см (Ш) х 6 см (В). ??????? ???????? : Мебел за баня изработен от висококачествен метал със 7-слойным прахово покритие, осигурява надеждна здравина, издръжливост и антикорозионна имоти. ????? ?????? : Рафтове за съхранение на Plantex с тел дъно осигурява отвеждане на водата и бързо съхнене предмети за да се избегне появата на мухъл и бактерии.Дълбока дизайн и защитно фехтовка ще се избегне спад в теми. ???? ???? ???????? ????????? : Дебели парапети на рафта гарантират, че на нея ще се съхраняват големи обекти.Тези етажерки за баня са предназначени за организиране на пространството, са идеални за съхранение и шампоан, средства за измиване на тялото, кремове, сапуни и много други, благодарение на своите извити W-образна форма. ???????????? ???????????? : Органайзер за съхранение може да се използва в кухнята, за съхранение на различни видове сосове, бутилки с масла, кутии от по конфитюри и зърнени култури.

R

Продукти в категория