.

.

Закачалка за сушене на билки Shencai, 4 или 6-Слойная Окото Подвесная Растителната Суха мрежа за сушене на Боб, Билки, Храни, Растения, Листенца /Зелени кълба, Хидропоник?

Закачалка за сушене на билки Shencai, 4 или 6-Слойная Окото Подвесная Растителната Суха мрежа за сушене на Боб, Билки, Храни, Растения,

BGN 11.73
Продукти

Здрава мрежа от действително нетоксичен полиестерДостатъчно стомана, за да осигури солидна подкрепа.Дизайн на цип гарантира, че вашите растения не бъдат заразени комари или мухи.Сушенето на билки.Художествена работа за сушене.Сушенето на семена, цветя.Изсушаване на пъпки, зеленчуци.Сушене на зеленчуци, дрехи и багрилни материали и т. ✅【Предимства сушильной мрежа】 Конструкция цип гарантира, че вашите растения не бъдат заразени комари или мухи.Дизайн на мрежата се осигурява достатъчна вентилация.Дръжка дизайн осигурява удобство при сушене. ✅【Качествен материал】 Здрава нетоксичная полиестерна мрежа и стомана, които са достатъчни за осигуряване на солидна подкрепа. ✅【Обхват】 Скарата могат да се поставят навсякъде по ваше желание на открито / на закрито, на окръжните, душ и т., Можете да се сушат билки, гъби, художествени изделия, пъпки, сапун, зеленчуци, семена, цветя и багрилни материали и т. ✅【Лесна употреба】Когато използвате мрежа за сушене на билки, само трябва да откопчавам черна дъвка.Нейната лесно да откриват, съхраняват и назначени (в комплекта е включен и безплатен кука). ✅【Използвайте внимателно】 Забележка : съхранявайте продукта в малка дамска чанта за носене, бъдете внимателни и с усилие, когато го отворите.Сушилня за билки - отлично решение на проблема с бързо сушене на големи количества билки, цветя и други растителни материали на малко пространство.Нашият рафтове за сушене на билки представлява сгъваем чорап с големи рафтове за сушене на растения и билки.След употреба стелажи за сушене на билки се разгъва за лесно съхранение до следващия път.Сушилня за билки с велкро и кука за окачване.Окото не абсорбира влагата, така че тя не абсорбира влагата от растителен материал, а благодарение на движение, допринася за бърза, равномерна и внимателно сушене.Тъканта лентата в горната част на сушильной мрежа се монтира на куката, страничните стени отделения обработени, като се замеси мрежа, всичко да остане вътре и, по възможност, по цялата сушильной багажник, тъй като голяма част от влажен растителен материал, събрани в куп, все още може да се превърне в развъдник на мухъл и бактерии. х сушилня за билки, 1 бр. х черна чанта за съхранение, 1 бр.

R

Продукти в категория