.

.

Уеб камера Mobestech 12 бр. за Слайдера за Поверителност, Покривала за уеб камери на мобилни телефони и Подглядывающей камера, уеб Слайдър, Блокиратора таблети, Антивизу?

Уеб камера Mobestech 12 бр. за Слайдера за Поверителност, Покривала за уеб камери на мобилни телефони и Подглядывающей камера,

BGN 5.95
Продукти

Калъф за уеб камера на КОМПЮТЪРА - калъф за защита на личните данни, съвместима с повечето лаптопи и мобилни телефониКАЛЪФИ ЗА фотоапарати и МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ - Лесно инсталирани и отсоединяются, много са лесни и удобни за употреба, практични и удобни. СЕДАЛКИТЕ за уеб камери - Многофункционални и универсални, не само практични калъфи за камери, но и на защита на личния живот, украса.КАЛЪФ за камера за лаптоп - Защитава личната ви информация от хакерски атаки, докато сте свързани към Интернет.Седалките за уеб камери-Подходящ за лаптопи, мобилни телефони, таблети, компютри. Пратката включва 12 x седалките за уеб камери Характеристики - перфектен помощник за защита на личните данни в мобилния си телефон. - Малък и нежен, не ще увеличи допълнително натоварване и тегло своята практика за уеб камера на КОМПЮТЪРА. - Размер : Приблизително 1,80 X1,00 X0,07 см /0,71 X0,39 X0,03 инча Калъфи за камери за лаптоп. - Материал : Pvc Капаци за защита на вашия фотоапарат. - Затваряйте си уеб камера, когато от него не се използват, и мрежови хакери не могат да следват вашия камера Life Cover за таблет. - Лесен за употреба, на обратната страна на изделия има залепваща филм, който може да се оттегли след отстраняване на седалките с фотоапарати на таблета. - Подходящ за лаптопи, мобилни телефони, таблети, компютри и т., Калъфи за фотоапарати и мобилни телефони. - Цвят : Розов, син Защитава вашата поверителност в Интернет.Описание на продукта Калъф за уеб камера за лаптоп Ако търсите калъф за уеб камера за вашия телефон, вие не трябва да пропускате нашата набор от седалките за уеб камера.защитен калъф за уеб камера, изработен от пластмаса, е блокировщиком камера за лаптоп. Той е предназначен за хора, които искат да осигурят по-голяма конфиденциалност при използването на телефона.

R

Продукти в категория