.

.

Силиконов калъф, Съвместим с Airpods 1 и 2, Удароустойчив, Защитен Силиконов Калъф за безжично зареждане с веригата за ключове (черен)

Силиконов калъф, Съвместим с Airpods 1 и 2, Удароустойчив, Защитен Силиконов Калъф за безжично зареждане с веригата за ключове

BGN 1.95
Продукти

Само за Apple Air Pods 1 и 2 Не за Airpods Pro. моля, проверете вашата модел airpods, преди да купите.Защитете airpods и предотвратите удари и драскотини. дебелината на силикон 1/16 инча (1,5 мм).Тънък, лек, при това запазвайки добра защитна способност.Лесна инсталация, без карабинер, конструкцията на долната пылезащитной мъничета, поддръжка за безжично зареждане с чехлами.Изработен от висококачествен еластичен силикон, гладка повърхност за защита от прах.Chirano спестява всяка стотинка, за опаковка и доставка, за да ги върне на вас, потребителите, или на нашите производители, за да получите висококачествени стоки.Не се колебайте, ние сме тези, за закупуването на която вие няма да съжалявате.Само за Apple Air Pods 1 и 2. Не за Airpods Pro. моля, проверете вашата модел airpods, преди да купите.Защитете airpods и предотвратите удари и драскотини. дебелината на силикон 1/16 инча (1,5 мм).Тънък, лек, при това запазвайки добра защитна способност.Лесна инсталация, без карабинер, конструкцията на долната пылезащитной мъничета, поддръжка за безжично зареждане с чехлами.Изработен от висококачествен еластичен силикон, гладка повърхност за защита от прах.Chirano спестява всяка стотинка, за опаковка и доставка, за да ги върне на вас, потребителите, или на нашите производители, за да получите висококачествени стоки.Не се колебайте, ние сме тези, за закупуването на която вие няма да съжалявате.

R

Продукти в категория