.

.

Автомобилни Ароматизатори, Вентилационни Скоби за Жени, 4 бр, Сладки Автомобилни Вентилационни Скоби с Папийонка и Подсолнухом, Скъпа Кола Декор, Розови Аксесоари ?

Автомобилни Ароматизатори, Вентилационни Скоби за Жени, 4 бр, Сладки Автомобилни Вентилационни Скоби с Папийонка и Подсолнухом,

BGN 1.73
Продукти

???? Материал : Сладкото стяга за излизане на климатик в колата е изработен от метал, материали с кристали, който лесно се инсталира на изход на въздуха в колата за украса на колаКачеството на изработка елегантен, здрав и издръжлив. автомобилни ключалки за освежителя на въздуха широко съвместими с Джип BMW, Toyota, Mercedes Benz, Chrysler, Audi, Lexus, Honda RAM Dodge, VW, Nissan, Cadillac. ???? Определяне : Тази пеперуда е украшение на интериора.Диамантена декоративен скоба за автомобилни въздуховод Charm лесно ефективно крие специфични миризми, алергени и вредни примеси, а също така ви дава свеж аромат.Лесен за почистване безшумен вентилатор под формата на перка ще достави удоволствие на вашите пътешествия, както и автомобилни аксесоари butterfly е достатъчно мощен, за да осигури комфортна циркулация на въздуха без нужда от електричество. ????Характеристики : Това изискано бижу за отдушник на автомобила, декорирани двухслойным лък, украсен с кристали, мило и красиво, постепенно се отпуска и създава добро настроение.Уникална украса на интериора на колата butterfly Charm ще се превърне в атрактивна декорация на вашия личен или работното място. ????Подарък : удобни и лесни автомобилни ароматизатори са подходящи като подарък за семейството, приятелите, съучениците си, аксесоари за автомобилни бижута с кристали имат красив външен вид, когато си нова машина, розов кола освежители за въздух-един добър избор за него. ????100% висококачествено обслужване : Независимо от това, имате ли някакви въпроси по отношение на качеството на продукта hot pink vent clips, ние ще се радваме да ви предоставят адекватна помощ, търпеливо отговори или да предложи за замяна, както и бързо добавяне в количката, за да купите красиви и уникални розови аксесоари за автомобили! ! !. ???? Материал : Сладкото стяга за излизане на климатик в колата е изработен от метал, материали с кристали, който лесно се инсталира на изход на въздуха в колата за украса на кола.Качеството на изработка елегантен, здрав и издръжлив. автомобилни ключалки за освежителя на въздуха широко съвместими с Джип BMW, Toyota, Mercedes Benz, Chrysler, Audi, Lexus, Honda RAM Dodge, VW, Nissan, Cadillac. ???? Определяне : Тази пеперуда е украшение на интериора.Диамантена декоративен скоба за автомобилни въздуховод Charm лесно ефективно крие специфични миризми, алергени и вредни примеси, а също така ви дава свеж аромат.Лесен за почистване безшумен вентилатор под формата на перка ще достави удоволствие на вашите пътешествия, както и автомобилни аксесоари butterfly е достатъчно мощен, за да осигури комфортна циркулация на въздуха без нужда от електричество.

R

Продукти в категория