.

.

EVanth 6 бр. защитна маска за лице с 3 бр. набор от рамки за очила, очила за жени и мъже, ПОДОБРЕНА версия, най-добрата защитна маска за точки (6 + 3, прозрачен)

EVanth 6 бр. защитна маска за лице с 3 бр. набор от рамки за очила, очила за жени и мъже, ПОДОБРЕНА версия, най-добрата защитна

BGN 16.95
Продукти

6шт защитни очила за лице с 3шт рамки за очила за жени и мъжеОсъвременена версия, по-големи от други.По-дишаща, многократна употреба, здрав и свеж вид.Нашата защитна маска за лице осигурява защита от пръски на 180 градуса.Преди да използвате свалям защитното фолио от двете страни.Изпълнение на поръчки, бързо, безопасно и е гарантирано. 6шт защитни очила за лице с 3шт рамки за очила за жени и мъже.Осъвременена версия, по-големи от други.По-дишаща, многократна употреба, здрав и свеж вид.Нашата защитна маска за лице осигурява защита от пръски на 180 градуса.Преди да използвате свалям защитното фолио от двете страни.Изпълнение на поръчки, бързо, безопасно и е гарантирано. Защитна маска EVanth може да ви осигури пълна защита на лицето на 180 градуса от пръски. Лицеви щитове са лесни за почистване с вода в комбинация със здрави материали и функция за защита от замъгляване, можете да ги използвате повторно, като осигурява по-ясна визия. Защитна маска от PET материал е много лесна и удобна в чорап.Между рамки и леща достатъчно разстояние, за да носят очила.

R

Продукти в категория