.

.

Кухненски инвентар. Подвесное кофа за боклук с група за кабинет и капак. 2,4 Литра. Служи за малко мусорным резервоар или контейнера за компост. Вешается в кухнята ил?

Кухненски инвентар. Подвесное кофа за боклук с група за кабинет и капак. 2,4 Литра. Служи за малко мусорным резервоар или контейнера за компост.

BGN 25.96
Продукти

? ЛИПСА на МИРИС - С плътно затварящ се капак на всички лоши миризми, ще останат вътре, докато не сте в състояние да се изхвърлят пакет ?️ ЗАКОПЧАЛКА ЗА КАБИНЕТ - включва скоба за захващане на боклуци кофа за компост, като над шкаф или чекмедже.Може да се закача отвън на вратата за бързо почистване от остатъци на гишето или от вътрешната страна на вратите, за да се скрие кофа за боклук. ? АКУРАТНОСТ И ЧИСТОТА - Дръжте кофата за боклук, далеч от пода, за да може да е лесно за измиване.По-малко вероятно, че продуктите ще падне на пода, когато кофата за боклук е близо до тезгяха. ? НЕ се притеснявайте - ние сме сигурни, че нашите продукти ще работят добре за вас, и ние потвърждаваме това е 30-дневен 100% гаранция за връщане на парите. ?? Е със СЕДАЛИЩЕ В САЩ - Нашата компания е със седалище в САЩ (за да бъдем точни, недалеч от Детройт, щата Мичиган). ? ЛИПСА на МИРИС - С плътно затварящ се капак на всички лоши миризми, ще останат вътре, докато не сте в състояние да се изхвърлят пакет. ?️ ЗАКОПЧАЛКА ЗА КАБИНЕТ - включва скоба за захващане на боклуци кофа за компост, като над шкаф или чекмедже.Може да се закача отвън на вратата за бързо почистване от остатъци на гишето или от вътрешната страна на вратите, за да се скрие кофа за боклук. ? АКУРАТНОСТ И ЧИСТОТА - Дръжте кофата за боклук, далеч от пода, за да може да е лесно за измиване.По-малко вероятно, че продуктите ще падне на пода, когато кофата за боклук е близо до тезгяха. ? НЕ се притеснявайте - ние сме сигурни, че нашите продукти ще работят добре за вас, и ние потвърждаваме това е 30-дневен 100% гаранция за връщане на парите. ?? Е със СЕДАЛИЩЕ В САЩ - Нашата компания е със седалище в САЩ (за да бъдем точни, недалеч от Детройт, щата Мичиган).

R

Продукти в категория