.

.

[Усъвършенстван 2021] Предавател / приемник, Bluetooth 5,0 за кола, телевизор, Преносим адаптер Aux Bluetooth 2-в-1 с телевизор, AUX Стерео / Bluetooth аудиоприемник за дома / Слушалки / хен?

[Усъвършенстван 2021] Предавател / приемник, Bluetooth 5,0 за кола, телевизор, Преносим адаптер Aux Bluetooth 2-в-1 с телевизор,

BGN 43.44
Продукти

【 Повече никакви кабели】 - Безжично предаване на звук с устройства за развлечение по време на полет, фитнес зала, устройства, игри, телевизия, или всеки аудиоразъема 3Използвайте безжични слушалки на всяко място, където вече не ви пречат кабели.Сега не е нужно да се жертва качеството на звука / комфорта по време на полет.Компактен Bluetooth адаптер е малък и лесно преносим, лесен и удобен за переноске. 【Визуален екран】-Приет новият страхотен дизайн на екрана, Bluetooth предавател може свободно да избират Bluetooth слушалки или говорител за свързване.Името на Bluetooth ще се появи на дисплея, можете да изберете свободно, по-удобно, няма да бъде свързан по погрешка. 【Bluetooth навсякъде】 - Предаване / приемане без кабели, универсален аудиоадаптер Bluetooth ви позволява да свържете вашите телевизори и други устройства с Bluetooth поддръжка за стрийминг на звука на Bluetooth слушалки или се свържете чрез домашната стерео уредба Bluetooth за приемане на безжичен стрийминг на музика от вашия телефон и таблет.В режим на предавателя трансформиране на телевизор, КОМПЮТЪР, CD плеър, i Pod, MP3 / MP4, различни от Bluetooth, в предавател, Bluetooth.Режим на приемника : идеален за звукови системи, които са израз на музика у дома или в колата. 【Управление с едно щракване на мишката】 - Лесно да превключвате между режим на предавателя (TX) и приемника (RX). 【Силна гаранция】-На всички Bluetooth предаватели-приемници предлага двугодишно безплатна гаранция и безплатна техническа поддръжка.Ние предлагаме 100% връщане на парите, безплатно връщане или подмяна на продукт.Ако имате някакви проблеми (например, с топла връзка по Bluetooth, връщане, замяна и т.), просто не се колебайте да се свържете с нас. 【 Повече никакви кабели】 - Безжично предаване на звук с устройства за развлечение по време на полет, фитнес зала, устройства, игри, телевизия, или всеки аудиоразъема 3.Използвайте безжични слушалки на всяко място, където вече не ви пречат кабели.Сега не е нужно да се жертва качеството на звука / комфорта по време на полет.Компактен Bluetooth адаптер е малък и лесно преносим, лесен и удобен за переноске. 【Визуален екран】-Приет новият страхотен дизайн на екрана, Bluetooth предавател може свободно да избират Bluetooth слушалки или говорител за свързване.Името на Bluetooth ще се появи на дисплея, можете да изберете свободно, по-удобно, няма да бъде свързан по погрешка. 【Bluetooth навсякъде】 - Предаване / приемане без кабели, универсален аудиоадаптер Bluetooth ви позволява да свържете вашите телевизори и други устройства с Bluetooth поддръжка за стрийминг на звука на Bluetooth слушалки или се свържете чрез домашната стерео уредба Bluetooth за приемане на безжичен стрийминг на музика от вашия телефон и таблет.

R

Продукти в категория